L'empat del CH Mataró li costa el liderat

La falta d’encert a pilota parada dels mataronins permeten al Santa Maria del Pilar de Madrid empatar el matx

El Club Hoquei Mataró va perdre el lideratge en favor de l’Alcoi, ja que no va poder passar de l’empat a la pista del Santa Maria del Pilar de Madrid, i ara ocupa la segona posició a dos punts de l’equip alacantí. Els homes de Vadillo no van saber resoldre a pilota parada, i a més l’adaptació a la pista, molt relliscosa, va ser un handicap per a l’equip mataroní, que va suposar un 2-0 d’inici.

Als set minuts, els locals ja s’havien avançat per 2-0 amb gols de Fernández i López, que van obligar al Mataró a posar-s'hi de valent per capgirar el resultat. Un gol abans del descans de Florenza i un gol molt matiner d’Oliana a la represa, va igualar el partit, i Parera va avançar els mataronins quan faltaven 15 minuts pel final del matx. Quan faltava poc més d’un minut, Fernández va aprofitar la falta directa per la 15a falta del Mataró per evitar la derrota del seu equip i que els visitants marxessin amb els tres punts.

Mataró-Pilar de Madrid

SANTA MARIA DEL PILAR - CH MATARÓ 3-3

SANTA MARIA DEL PILAR: Ocaña, López (1), Alejandro, Fernández (2), Martínez, Benito, Jaudenes i Ramos.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Pol Castellví, Èric Florenza (1), Martí Casas, Èric Serra, Oriol Parera (1) i Marçal Oliana (1).
Àrbitres: Pico i Benítez.
Marcador: 4’ Fernández (1-0); 7’ López (2-0); 25’ FLORENZA (2-1); 26’ OLIANA (2-2); 35’ PARERA (2-3); 49’ Fernández de falta directa (3-3).