El CH Mataró recupera el lideratge

Ha guanyat de forma contundent a la pista del Jolaseta de Getxo

El Club Hoquei Mataró, després del subcampionat a la Copa del Príncep assolit la setmana passada, avui ha recuperat el lideratge de la 1a Estatal després de guanyar de forma contundent a la pista del Jolaseta de Getxo per 1-8, i aprofitant que l'Alcoi només ha pogut empatar a la pista del Dominicos. De tota manera el lideratge és només per golaverage general ja que l'equip mataroní comparteix la primera posició amb l'Alcoi i el Maçanet.

El partit es preveia complicat, ja que l'equip local havia demanat suport a l'afició per no quedar-se despenjats –van tercers per la cua– i els mataronins havien de sobreposar-se a la derrota en la final de la Copa del Príncep, però els homes de Vadillo han sortit molt concentrats per emportar-se els tres punts. El partit ha començat amb un gol ràpid del Mataró, igualat pels bascos –en dos penals inventats pel col·legiat Delfa, el del Mataró aprofitant Casas el rebot–, però al descans l'equip de Vadillo ja dominava per 1-3 gràcies a dos xuts des de mitja pista de Mangas.

HO Mataro-

El tram final de la segona meitat ha estat un festival golejador per part del conjunt Mataroní, que ha acabat golejant a l'equip basc de forma contundent. Florenza de falta directa, un gol en pròpia porta local que han adjudicat al capità mataroní, Serra aprofitant un rebot llarg d'una aturada d'Esteve, Mangas de contraatac i Oliana als darrers instants van ser els encarregats de materialitzar l'1-8 final.

RC JOLASETA - CH MATARÓ 1-8

RC JOLASETA: Barrenechea, David González (1), Nicolás, Jaime González, Álvarez, Mendialdua, Viar.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (3), Pol Castellví, Èric Florenza (2), Martí Casas (1), Èric Serra (1), Oriol Parera i Marçal Oliana (1).
Àrbitres: Delfa i Serraclara.
Marcador: 3’ CASAS (0-1); 7’ David González (1-1); 14’ MANGAS (1-2); 15’ MANGAS (1-3); 41’ FLORENZA de falta directa (1-4); 45’ en pròpia porta (el donen a Florenza) (1-5); 46’ SERRA (1-6); 49’ MANGAS (1-7); 50’ OLIANA (1-8).