El femení del CH Mataró subcampió de la Copa Generalitat

L’equip entrenat per Oriol Feliu va perdre la final 3-2 davant el Manlleu

CH Mataró Femení 2013-14El femení del CH Mataró s’ha proclamat, aquest passat cap de setmana, sots -campió de la Copa Generalitat d’hoquei patins que s’ha celebrat a la localitat osonenca de Taradell. Les mataronines es van haver de conformar amb el segon lloc després de perdre la final 3-2 davant el Manlleu, justament el mateix equip que aquesta setmana també ha privat de mantenir el liderat de la Primera Estatal al conjunt masculí del CH Mataró.

Tot i ser una final, el partit va començar boig, el Manlleu es va avançar primer, però ràpidament Carla Fontdeglòria feia la igualada. Les osonenques no van notar el gol mataroní i en pocs minuts es van posar 3 a 1 a dalt. Abans del descans Xantal Piqué va fer el 3 a 2 que donava esperances de cara a a la segona part a l’equip d’Oriol Feliu. A la represa les mataronines van tenir diverses ocasions per fer l’empat, però la falta d’encert mataroní va ser clau perquè el marcador no es mogués més i el Manlleu aixequés el títol.  El dia abans el CH Mataró s’havia desfet a semifinals del Reus 2-1, en un matx que va acabar amb empat a 1 gol i que es va decidir a la tanda de penals.

Aquesta és la plantilla del femení del CH Mataró: Èrika Arellano, Ivet Comas, Judith Gassó, Juliana Chiva, Xantal Piqué, Ona Castellví, Paula Batalla, Carla Fontdeglòria, Oriol Feliu (tècnic) i Carme Roldan (delegada)