El CH Mataró empata a Sant Cugat i és líder en solitari

L'equip mataroní té per darrere ni més ni menys que cinc equips a un sol punt de diferència

El Club Hoquei Mataró va aconseguir un valuós empat a la pista del Sant Cugat, un equip que estava només un punt per sota dels mataronins que compartien el lideratge amb el FC Barcelona B, i gràcies a ell ara domina la classificació en solitari, perquè el filial blaugrana va caure a Alcoi. La classificació està tremendament igualada, amb cinc equips perseguint al conjunt de Vadillo, a només un punt de distància.

mataró-alcobendas

El CH Mataró ha sortit concentrat, amb els seus jugadors conscients que, si feien les coses ben fetes, podien sumar a la complicada pista del Sant Cugat. L’equip local va estar molt seriós en defensa –com és habitual en tots els equips entrenats per Galbas, que havia estat a Mataró–, i amb una sortida demolidora al contracop, però els mataronins van poder marxar al descans per davant en el marcador. Florenza va estrenar el marcador amb un xut ràpid que va sorprendre al porter local, Yepes va igualar acabant un ràpid contraatac, i abans del descans era Castellví qui culminava una ràpida transició fent l'1-2. A la represa el Sant Cugat va estar molt sòlid en defensa, i va poder empatar el matx amb un altre contracop, finalitzat aquest cop per Carrara.

SANT CUGAT - CH MATARÓ 2-2

SANT CUGAT: Gascón, Carrara (1), Rubio, Gaspar, Tobías, Yepes (1) i Soler.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Oriol Parera, Èric Florenza (1), Èric Serra, Pol Castellví (1), Martí Casas i Marçal Oliana.
Àrbitres: Soler i Raset.
Marcador: 4’ FLORENZA (0-1); 18’ Yepes (1-1); 21’ CASTELLVÍ (1-2); 39’ Carrara (2-2).