El CH Mataró guanya a la pista del líder

Ha trencat la imbatibilitat del Barça B en un partit molt emocionant

El Club Hoquei Mataró ha guanyat avui al migdia a la pista del Barça B, que era el líder imbatut de la 1a Estatal i que en les 8 jornades disputades només havia cedit un empat. Han sabut sobreposar-se a les dificultats de la pista i del rival, imposar el seu ritme i jugar amb paciència per acabar sumant els tres punts, demostrant el gran estat de forma de l’equip.

Els homes de Vadillo han jugat un partit molt seriós, s'han avançat força aviat amb un gol d'Èric Florenza, que han sabut mantenir fins al descans. A la represa Martí Casas, aprofitant el refús d’un penal xutat per ell mateix, ha marcat el 0-2, però l'equip blaugrana ha empatat marcant dos gols en un minut –aprofitant el rebot d’una falta directa aturada per Esteve i en una jugada amb diversos refusos–. De tota manera els mataronins no han perdut els papers i, a set minuts del final, Martí Casas, de falta directa, ha marcat el gol de la victòria, que situa l'equip del Club Hoquei Mataró en la tercera posició, en zona d'ascens.

Mataro-Areces

FC BARCELONA - CH MATARÓ 2-3

FC BARCELONA: Tarrés, Palau, Salvadó (1), Macià, Martínez, Llorca, Farnés, Roca, López (1) i Fox (2n porter).
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Oriol Parera, Èric Florenza (1), Èric Serra, Martí Casas (2) i Marçal Oliana.
Àrbitres: Delfa i Lapedriza.
Marcador: 9’ FLORENZA (0-1); 33’ CASAS (0-2); 38’ Salvadó (1-2); 38’ López (2-2); 43’ CASAS de falta directa (2-3).