El derbi comarcal d'hoquei patins, pel CH Mataró

L'equip de Vadillo s’emporta els tres punts de la pista d'Arenys de Munt

El derbi comarcal de Primera Estatal disputat ahir diumenge va ser pel CH Mataró, que va imposar-se a l’Arenys de Munt dominant el partit des de bon començament. Els homes de Joan Carles Vadillo van aprendre dels errors que els va costar la primera derrota la jornada anterior, i no van cedir la iniciativa a l’equip local. Es va viure un bon partit d’hoquei, amb el gran ambient que sempre es viu a la pista arenyenca, no oblidem que el seu equip també havia arribat a jugar a la màxima categoria.

Els mataronins van sortir molt endollats, i als tres minuts ja guanyaven 0-2 gràcies als gols de Parera i Casas. Però l’Arenys de Munt va reaccionar, fent-se amb el domini del joc durant uns minuts, empatant a dos gols gràcies a Roca i Romeu. Un temps mort visitant va servir per posicionar de nou als seus jugadors, agafant altre cop les regnes del partit tot i que a mitja part l’avantatge del Mataró era tan sols d’un gol (3-4). A la represa els locals van intentar reaccionar sense èxit, ja que al tram final del matx el Mataró va ampliar la seva renda jugant al contracop, arribant a posar-se 4-8, fent Roca als darrers instants el 5-8 definitiu.

mataro-Josaleta

CE ARENYS DE MUNT - CH MATARÓ 5-8

ARENYS DE MUNT: Gerard Parrillas, Marc Roca (3), Jordi Romeu (1), Jordi Illa, Gerard Cusachs (1), David Fitó, Albert Torra i Enric Daumal.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Pol Castellví, Oriol Parera (1), Èric Florenza (3), Èric Serra, Martí Casas (2) i Marçal Oliana (1).
Àrbitres: Moreno i Gorina.
Marcador: 3’ PARERA (0-1); 3’ CASAS (0-2); 4’ Roca (1-2); 7’ Romeu (2-2); 19’ OLIANA (2-3); 21’ Roca (3-3); 25’ FLORENZA (3-4); 43’ FLORENZA (3-5); 45’ CASAS (3-6); 47’ FLORENZA (3-7); 48’ Cusachs (4-7); 48’ MANGAS (4-8); 50’ Roca (5-8).