El CH Mataró guanya a Galícia i continua imbatut

L'equip de Vadillo ha controlat molt bé el partit davant el Dominicos

El Club Hoquei Mataró ha aconseguit una brillant victòria en terres gallegues després de superar per 3-5 el Domincos de La Corunya i d'aquesta manera es manté imbatut i en zona d'ascens a OK Lliga, acumulant 10 punts després de quatre jornades disputades.

Els desplaçaments a terres gallegues mai són senzills en el món de l’hoquei patins, i el CH Mataró sabia que l’equip del Dominicos, tot i ser nou en la categoria, és compacte i amb molt d’ofici, per això la victòria dels mataronins té encara més valor. L’inici del partit va ser molt igualat, però Aniol Mangas va fer l’únic gol de la primera meitat, culminant una gran jugada personal, després de superar tres rivals. A la represa ell mateix va fer el segon, i Casas va aprofitar un rebuig del porter per fer el 0-3 als 10 minuts de la segona meitat.

mataro-Josaleta

Aquest va ser el punt d’inflexió del partit, ja que els locals, que no volien cedir els tres punts, van endurir el partit per intentar tenir opcions de remuntar. Els homes de Joan Carles Vadillo no van caure en la trampa i van saber mantenir el cap fred, tot i que els gallecs es van posar a tan sols un gol quan Alen, després de fallar un penal, recollia el rebot per fer el 3-4. Abans, una blava a Castellví per protestar havia suposat l'1-3, Oliana marcava l'1-4 i Togares de contraatac feia el 2-4. Al tram final el Dominicos va canviar el porter per un jugador per intentar aprofitar la superioritat numèrica, però els mataronins es van saber defensar bé i una recuperació de Casas va suposar el 3-5 definitiu, que certificava la victòria.

CAA DOMINICOS - CH MATARÓ 3-5

CAA DOMINICOS: Ojanguren, Alen, Togores, Garcia, Fernández, F. Arias i P. Arias.
CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (2), Pol Castellví, Oriol Parera, Èric Florenza, Èric Serra (1), Martí Casas (2) i Marçal Oliana.
Àrbitres: Saenz i Zárate.
Marcador: 21’ MANGAS (0-1); 29’ MANGAS (0-2); 35’ CASAS (0-3); 38’ Garcia de falta directa (1-3); 40’ OLIANA (1-4); 42’ Togares (2-4); 44’ Alen (3-4); 50’ CASAS (3-5).