El CH Mataró treu un valuós empat de Maçanet

Els mataronins van plantar cara a un equip fet per retornar a OK Lliga

mataro-Josaleta

El CH Mataró va treure un bon resultat en el seu primer desplaçament de la temporada empatant a quatre gols a la pista del Shum Maçanet, un equip que la temporada passada jugava a OK Lliga. Tot i l’entitat del rival, els mataronins van manar en el marcador bona part del partit, i no va ser fins a la segona part que el Maçanet va reaccionar i va empatar el matx. Al final un punt per a l’equip entrenat per Joan Carles Vadillo que, per joc i ocasions, va merèixer més.

La primera part va ser de clar domini mataroní, Martí Casas va fer el 0 a 1 després de recollir un rebuig del porter local a xut de Florenza. Més tard Mangas feia el 2 a 0, després de desviar un xut de Serra que premiava el millor joc visitant. A les acaballes de la primera part el Maçanet va escurçar diferències gràcies a una jugada una mica afortunada, però el CH Mataró va reaccionar a l’instant, i mig minut més tard Mangas feia el tercer gol mataroní de falta directa, després de driblar el porter local Luzón. Amb aquest 1 a 3 es va arribar al descans.

A la represa el Shum va reaccionar i ben aviat Ros va fer el 2 a 3. Ell mateix, uns minuts més tard, feia l’empat a tres gràcies al llançament d’una falta directa. A partir d’aquí el matx es va obrir i tots dos equips van disposar d’ocasions per posar-se per davant en el marcador, però la gran actuació dels dos porters van evitar els gols. Quan faltaven quatre minuts pel final Florenza, amb un fort xut, va fer el 3 a 4, l’alegria va durar poc, ja que un minut i escaig després Lladó feia el definitiu 4 a 4. A la darrera jugada del matx el conjunt mataroní va demanar una pena màxima que els àrbitres no van donar i que hauria pogut donar una més que merescuda victòria visitant.

SHUM MAÇANET - CH MATARÓ 4-4

CH MATARÓ: Esteve, Mangas (2), Casas (1), Florenza (1), Parera, Serra, Castellvi i Oliana.
GOLS: Casas 0-1; Mangas 0-2; Ros 1-2; Mangas 1-3 descans; Ros 2-3; Ros 3-3; Florenza 3-4; Lladó 4-4.