El Manlleu s’emporta la XXIa edició del Torneig Ciutat de Mataró

El CH Mataró va perdre 2 a 4 davant un rival amb qui es retrobarà a la lliga

130518 HO Mataró - OviedoEl passat cap de setmana es va disputar el XXIè Torneig Ciutat de Mataró d’hoquei patins, Memorial Jaume Parera i León, en un nou format en el que tots els partits van ser enfrontaments entre el CH Mataró i el CP Manlleu. El trofeu va ser per l’equip visitant, pel còmput global de victòries en els 24 partits que es van disputar. Les bones relacions entre aquestes dues entitats –recordem que el Manlleu està considerat un dels millors clubs catalans d’hoquei patins– va permetre que aquesta convocatòria fos tot un èxit, vivint-se un gran ambient al pavelló Jaume Parera i León.

El primer equip masculí també va caure contra el Manlleu, amb el que es veuran les cares a la lliga, per 2-4. Els locals van notar que tot just potaven uns dies entrenant, però tot i això es va veure una primera meitat força igualada, arribant al descans amb el resultat de 1-2. Els mataronins van tenir una oportunitat d’empatar a tres gols en el darrer minut, però poc després arribava el 2-4 definitiu. Els gols locals van ser de Florenza i Casas.
Altres resultats destacats van ser la derrota del Nacional Catalana masculí per 1-4, l’empat del Nacional Catalana femení a 4 gols, la derrota del júnior per 1-4 o la del juvenil A per 2-5. El balanç total va ser de 14 victòries pel CP Manlleu, 4 empats i 6 victòries mataronines, totes elles en equips de base.

Recordem que el primer equip continua la seva preparació aquest dissabte a Tordera, el proper dimarts 24 a Sant Sadurní d’Anoia i el següent dissabte 28 a casa davant l’Alcobendas. Enfrontaments amb dos equips d’OK Lliga i amb un equip potent de 1a Estatal que han de permetre a l’equip posar-se a to de cara a l’inici de lliga, que no és fins al 19 d’octubre.

S’amplia el nombre d’equips

Aquesta temporada la competició passa dels escassos 12 equips de l’any passat a uns 14 que evitaran tantes aturades competitives, amb els nouvinguts Arenys de Munt –de manera que viurem un derbi maresmenc tot i l’ascens del Tordera– Sta. Ma. del Pilar de Madrid, Dominicos de A Coruña i Jolaseta de Getxo, als que s’han d’afegir els que van baixar d’OK Lliga, Maçanet, Alcoi i Sant Feliu. En total set equips de fora de Catalunya –s’hi han de sumar Raspeig, Alcobendas i Areces–, la meitat del total, o sigui que més desplaçaments que encareixen una mica més aquesta categoria.