Arrenca la pretemporada del CH Mataró amb el Memorial Jaume Parera

El sènior juga dissabte a les 19:15 hores davant el Manlleu

  • Divendres, 13 Setembre 2013 12:39

130518 HO Mataró - OviedoEl CH Mataró, en la seva nova temporada a 1a Estatal, fa una aposta més clara encara per la base, ja que no ha marxat fora per cobrir les baixes de la temporada passada –Adam Puig, Xavi Pastó i Miguel Ángel Sánchez–, sinó que pugen jugadors de la casa, Oriol Parera, Marçal Oliana i Martí Casas. Aquestes tres noves incorporacions se sumen als que segueixen respecte a la temporada passada, els porters Jordi Esteve i Adrián Aceituno i els jugadors Pol Castellví, Èric Florenza (capità), Aniol Mangas i Èric Serra.

L’equip l’entrena una temporada més Joan Carles Vadillo, que s’encarregarà ell mateix de la preparació física, amb Yolanda Lorente com a auxiliar i Josep Dapena com a delegat.
L’equip, que va iniciar la pretemporada el passat dilluns dia 9, jugarà el seu primer partit amistós aquest dissabte dins del marc del XXIè Torneig Ciutat de Mataró, memorial Jaume Parera i León, que es celebra aquest cap de setmana.

Hoquei Femení

Com a novetat, aquest any el torneig és un “cara a cara” entre el CH Mataró i el CP Manlleu, amb 24 partits que enfronten els equips de totes les categories dels dos clubs, des dels prebenjamins iniciació als veterans. Els plats forts són els partits dels primers equips, el masculí de 1a Estatal juga dissabte a les 19:15 i el femení de Nacional Catalana juga el diumenge a les 19:10. Una iniciativa interessant que farà viure una festa de l’hoquei patins entre els dos clubs, amb tres dies de partits al pavelló Jaume Parera i León.

El calendari d’amistosos del primer equip masculí continuarà el dia 21 a Tordera, el 24 a Sant Sadurní d’Anoia contra el Noia, el 28 a casa contra l’Alcobendas, l’1 d’octubre a la pista del Sant Feliu de Codines i el 4 d’octubre es rep al CP Vilafranca. Enfrontaments amb tres equips d’OK Lliga i amb equips potents de 1a Estatal que han de permetre a l’equip posar-se a to de cara a l’inici de lliga, que no és fins al 19 d’octubre.