Victòria del femení del CH Mataró davant l'Sferic de Terrassa

Les mataronines guanyen per 0 a 1 i acaben terceres a la lliga

Hoquei FemeníAmb la victòria, el Mataró es manté a 46 punts i queda tercer classificat de la lliga de Nacional Catalana. Les noies de l’Adam Puig ja tenien assegurat el 3r lloc a falta de l'última jornada i no van decebre. El partit es va jugar el dijous al vespre a la pista terrassenca.

Les mataronines van sortir amb molta empenta i sense cap pressió al damunt. I això va fer que ja al minut 1 l'Ona marqués el primer i únic gol del partit. L’Sferic és un equip molt lluitador i va posar entre les cordes en més d’una ocasió les mataronines; 4 pals van impedir fer pujar algun gol a les locals. També la bona actuació de l'Erika (la portera mataronina) va permetre que el marcador es mantingués a 0 gols.

Les mataronines van desplegar un bon joc, buscant les bandes i obrint el joc per intentar penetrar dins l’àrea terrassenca. Les noies de l’Sfèric, intentaven els atacs molt líneals i amb molta rapidesa. Malgrat els pocs gols del partit, el joc va ser molt intens per ambdós equips. Al final, els tres punts cap a casa, el que situa les mataronines en aquesta tercera posició molt a prop de l’ascens a l’OK Lliga.

Van jugar: Erika Arellano, Tkiki Morera, Paula Batalla, Juliana Chiva, Judith Gasso, Ivet Comas, Xantal Piqué, Ona Castellvi i Carla Fondeglòria.