El CH Mataró perd davant el Vilafranca les seves opcions de pujar

El Vilafranca s'ha imposat amb claredat i manté el tercer lloc de la classificació

El Club Hoquei Mataró tenia avui al Pavelló Jaume Parera l'oportunitat d'acostar-se als primers llocs i així mantenir les seves opcions d'ascens a falta de dues jornades per acabar el campionat, però ha caigut golejat davant el Vilafranca per 1-7 i d'aquesta manera l'equip visitant manté la tercera posició de la taula i, en tenir sis punts d'avantatge sobre els mataronins, deixa aquests sense opcions de pujar a l'OK Lliga.

Dos gols de Xavier Caldú i un de Muntané han servit perquè l'equip del Penedès arribés al descans amb avantatge de 0-3, i després a la represa dos gols més de Caldú han posat el 0-5 al marcador. Ja jugant a la desesperada els locals han reduït amb un gol de Miguel Àngel Sànchez, però en el tram final dos gols més dels vilafranquins (amb un altre de Caldú que n'ha fet 5 en total) han sentenciat el partit. Tot i la superioritat visitant, l'arbitratge no ha deixat gens content a l'equip mataroní, ja que els dos primers gols vilafranquins són de dubtosa legalitat, i les dues targetes blaves de la primera meitat –que permeten a Caldú fer el 0-3 abans del descans aprofitant que els locals estan amb dos jugadors de pista i el porter– han estat molt discutides.

130504 mataro-canyelles1 copia

CH MATARÓ - CP VILAFRANCA 1-7

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Adam Puig, Èric Florenza, Èric Serra i Aniol Mangas equip inicial; Xavi Pastó, Miguel Ángel Sánchez (1) i Pol Castellví.
CP VILAFRANCA: Bargalló, Caldú, Expósito, Vázquez i Moreno equip inicial; Muntané i Borràs.
Marcador: 15' Caldú (0-1); 21' Muntané (0-2); 24' Caldú (0-3); 31' Caldú de falta directa (0-4); 36' Caldú (0-5); 41' SÁNCHEZ (1-5); 47' Caldú de falta directa (1-6); 47' Moreno (1-7).
Àrbitres: Sánchez i Rovira, van mostrar targeta blava directa a Sánchez (2), Castellví i Puig.