Marta Bartrés subcampiona d'Europa d'hoquei patins amb l'equip estatal

La portera mataronina Marta Bartrés (CH Mataró) va aconseguir la medalla de plata en l’europeu d’hoquei patins disputat la passada setmana a França, formant part de la selecció espanyola entrenada per Carlos Feriche. La jugadora mataronina és una de les cinc maresmenques que van formar part del combinat estatal, juntament amb les jugadores de l’Arenys de Munt Noemí Dulsat, Raquel Santiago Cristina Roca i Maria Majó.

Bon començament, dura ensopegada
El campionat va començar molt bé pels interessos de la selecció estatal, que va guanyar per golejada a Anglaterra (6-0) amb Marta Bartrés a la porteria, però es va complicar les coses en un desafortunat segon partit perdent 2-0 contra Alemanya. El fet de jugar-se en modalitat de lligueta minvava les possibilitats de les noies de Feriche, que ja no depenien d’elles mateixes per optar a la medalla d’or.

Quatre triomfs consecutius
A partir d’aquest moment difícil, la selecció estatal va aconseguir quatre triomfs consecutius que degut a la regularitat de les alemanes, només els va permetre assolir la medalla de plata final. Les jugadores estatals van guanyar les seleccions de Suissa (3-0), Itàlia (5-2), Portugal (2-0). En el partit decisiu la selecció espanyola s’havia d’enfrontar a França, però ja amb la certesa de saber-se com a molt segones, ja que Alemanya havia emptatat a 2 amb Portugal. Finalment, tot i guantar 2-1 a les franceses, les va deixar a un punt del títol europeu.

Redacció // El Tot Esport