Sisena jornada consecutiva sense perdre

El Lloret empata en una jugada fortuïta al final del matx

El GrupClima Mataró va ser a punt de sumar la seva cinquena victòria consecutiva, que els hauria permès pujar fins a la setena posició, però en el darrer minut el Lloret va tenir la sort de cara i va poder empatar el partit després d’un xut de Rodri que va entrar després de tocar en el patí de Cortijo.

Els locals es van avançar en el marcador, però Rocasalbas abans del descans i Bartrés quan restaven set minuts pel final van marcar els gols que capgiraven el resultat. El Lloret va utilitzar molta duresa per contrarrestar el joc mataroní, i els àrbitres, tot i començar sancionant bé, van acabar perdent el rumb.

Quan faltava menys d’un minut pel final, l’àrbitre principal va canviar la decisió del seu company de pitar una falta favorable al Mataró i va donar la bola al Lloret. Els locals van treure la bola ràpid i van enganxar als homes d’Iván Sanz a contrapeu, i en una jugada molt afortunada per a ells van poder igualar el marcador i privar “in-extremis” al GrupClima de sumar els tres punts.

Grup Lloret 2 - 2 Grupclima Mataró

Grup LLORET.

Serra, Marc Tibau, Rodri (1), Martos i Pelícano equip inicial; Cortijo (1) i Garcia.

GrupClima MATARÓ.

Roger Fernàndez, Jordi Bartrés (1), Xavi Gonzàlez, Roger Rocasalbas (1) i Marc Roca equip inicial; Adam Puig i Roger Arnau.

Marcador.

17’ Rodri (1-0); 25’ ROCASALBAS de falta directa (1-1); 43’ BARTRÉS (1-2); 50’ Cortijo (2-2)

Árbitres.

Molina i Buixeda, van mostrar targeta vermella per acumulació a Roca, blava directa a Tibau i blava per acumulació a Rodri i Xavi Gonzàlez.

La bona ratxa permet mirar més amunt que cap avallAmb sis partits consecutius sense conèixer la derrota, el GrupClima Mataró ha deixat la zona de descens a uns tranquil·litzadors dotze punts, és novè però amb els mateixos punts que el setè, i es troba més a prop dels llocs del davant que de la zona perillosa. Si els homes d’Iván Sanz poguessin treure els tres punts de la propera visita del Blanes –quart classificat–, presentarien una seriosa candidatura per entrar en el play-off pel títol.

La màxima competició de l’hoquei patins estatal està d’allò més emocionant, amb molta igualtat en la lluita per col·locar-se bé de cara a la fase final del campionat i també en la cua de la taula on, excepte l’Ovideo que ja està sentenciat, fins a sis equips segueixen intentant deixar endarrera els llocs de descens. El liderat també sembla que és un dels llocs que ja està gairebé decidit de cara al últim tram de competició.

18a jornada 12 de gener

Vic - Igualada    1-2Cerdanyola - Reus Deportiu    4-5Tenerife - FC Barcelona    2-6Voltregà - Vilanova    3-3Noia - Blanes    3-0Lleida - Lloret    1-4GRUPCLIMA MATARÓ - Vilafranca    3-0Liceo - Oviedo    6-2

19a jornada 15 de gener

Vilafranca - Vic    0-3Igualada - Cerdanyola    4-0Reus Deportiu - Tenerife    7-1FC Barcelona- Liceo    dimecresOviedo - Voltregà    4-5Vilanova - Noia    2-2Blanes - Lleida    9-0Lloret - GRUPCLIMA MATARÓ    2-2