Victòria "olímpica" d'El Tot Mataró

Després de superar un moment difícil a la primera part es va acabar guanyant còmodament

El Tot Mataró JHM continua invicte i líder solitari després de sumar la seva tercera victòria a pista contrària, en aquest cas al Pavelló Olímpic de Granollers davant del segon filial de l'equip vallesà.L'equip local, que té un equip jove però amb força corpulència física, va començar amb un gran ritme en atac i amb un parcial de 5-0 ja superada la meitat d'aquest primer temps es va col·locar per davant amb un 10-8. Una recomposició de les posicions en defensa per part de Guiteras, situant a Capdevila de segon a la dreta en el 6:0, la zona per on més mal feien els vallesans, va servir perquè l'equip mataroní, que no va perdre mai la serenitat, recuperés el comandament abans del descans amb un parcial de 1-7.A la represa, tot i que els col·legiats van carregar fort contra l'equip groc-i-negre amb sis exclusions i alguna altra decisió polèmica, l'equip local es va mostrar impotent per contrarestar la clara superioritat mataronina, que va arribar a manifestar-se clarament al marcador amb una màxima diferència de vuit gols. Destacar el bon partit en atac, destacant la primera línia amb gran eficàcia de Vivar, Velasco i Sergi Rodríguez.  Veure classificació

GRANOLLERS C- EL TOT MATARÓ JHM 24-30

GRANOLLERS C

Armella i S.Garcia porters; Herrero (5, 3 de p.), Roma, Blanxart (1), Valls (1), Ramón (5, 1 de p.), Barbany (4), Seda (1), Corcera (3), Gener (2), P.Garcia, Cirac (1), Pérez-Ortiz (1).

EL TOT MATARÓ JHM

Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Roger Capdevila (3), Sergi Rodríguez (6, 1 de p.), Edu Velasco (7, 2 de p.), Toni Busquets (3),  Albert Castelló i Martí Comas (1) equip inicial; Edu Vivar (6), Sergi Gómez (1), Pere Cuquet (2), Bernat Batlle, Quique Sàenz (1) i Sergi Tria.

PARCIALS CADA 5'

3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 10-11, 11-15 descans; 13-17, 14-19, 16-21, 18-23, 19-27, 24-30.