Una altra còmoda victòria a casa d'El Tot Mataró

L'equip mataroní arriba per primera vegada a 40 gols en partit de lliga catalana

El Tot Mataró JHM va aconseguir mantenir la seva imbatibilitat després de jugades sis jornades superant amb facilitat un Sant Cugat que només va plantejar batalla en les primers minuts del partit.A l'equip local li va costar arrencar i això ho van aprofitar els vallesans per avançar-se de quatre gols, amb un marcador de 3-7, que va ser capgirat en pocs minuts amb un parcial de 5-0. A partir d'aquell moment la primera línia de l'atac local va començar a trobar moltes facilitats amb un Sergi Tria que va dirigir molt bé des del central. Ell mateix i un inspirat Sergi Rodríguez van ser els més efectius de cara al gol i van anar obrint forat al marcador.A la represa, i a mesura que la defensa visitant intentava agafar més profunditat, la diferència no va fer més que augmentar gràcies al bon treball de tota la primera línia i del pivot Quique Sàenz, fins arribar a la xifra dels 40 gols, a la qual, si no ens fallen les dades, l'equip mataroní sènior no hi havia arribat mai en partit de lliga. (RED)El rècord absolut està en 41 golsLa màxima anotació del Joventut Handbol Mataró datava del darrer partit jugat a 1a Catalana la temporada 2002-03, la de l'ascens a 1a Estatal, quan es va derrotar el Pardinyes de Lleida per 39-28. Van jugar aquell partit: Ruiz i Palomino porters; Marc Fuster (5), Igual, Cuquet (7), Àlex Gomà (4), Velasco (1), Sergi Gómez (5), Tria, Raga (5), Capdevila (5), Bernat (3), Jordi Gomà i Torres (4).De tota manera aquest no és el rècord absolut ja que en partit de 1a Provincial la temporada 1980-81 el Joventut va guanyar el Malgrat per 41-21.

EL TOT MATARÓ JHM- SANT CUGAT    40-28

EL TOT MATARÓ JHM

Adrià Maymó i Carles Núñez porters; Roger Capdevila (3), Sergi Rodríguez (11, 2 de p.), Edu Velasco (5), Toni Busquets (4), Sergi Gómez (2) i Martí Comas (1) equip inicial; Pere Cuquet (1), Àlex Gomà, Nacho Marín (1), Quique Sàenz (5), Sergi Tria (6) i Albert Castelló (1).SANT CUGAT: López i Bejarano porters; Àlvarez, Edo (2), Carpio (1), Aballí (5), Rodríguez (1), Martínez (1 de p.), Gonzàlez (9, 4 de p.), Puig (1), Martí (2), Morera (5) i March (1).PARCIALS CADA 5'

1-3, 4-7, 8-8, 11-9, 15-12, 18-14 descans; 20-14, 24-18, 28-20, 30-21, 34-25, 40-28.