Empat just entre els dos líders

El Tot Mataró JHM va remuntar un clar marcador advers

El Tot Mataró JHM i l'equip tarragoní de La Canonja, els dos líders del grup, van empatar de forma justa un partit que va tenir moltes alternatives, i en el qual l'equip de Guiteras va poder remuntar a la segona part un clar marcador advers gràcies a la seva bona actitud defensiva davant d'un equip molt més experimentat i que fins i tot comptava amb algun jugador que havia jugat a la Divisió d'Honor.Una sèrie d'imprecisions en els primer atacs mataronins ja van permetre que els visitants s'avancessin de tres gols. Ben aviat la defensa 6:0 local amb Comas i Bernat al centre es va mostrar molt forta i El Tot Mataró es va posar per davant (7-6 als 12' de joc). Però quan es va començar a moure la banqueta es van succeir les pèrdues de pilota en atac i l'equip visitant va clavar un parcial de 2-9 en poc més de deu minuts, amb ràpids contraatacs,  posant el partit molt costa amunt, tot i que Comas havia estat sensacional a la posició de pivot amb sis gols en aquest període.Partit de defenses i de portersA la represa l'equip local es va tornar a centrar en defensa, col·laborant-hi ara Alberto Ruiz al darrere amb les seves aturades, que van permetre poder córrer el contraatac i poc a poc anar anivellant el matx, fins empatar-lo a 21 a l'equador de la segona part.

Amb atac posicional l'equip visitant tapava molt bé ara el pivot local i era Sergi Rodríguez des del central el que aconseguia mantenir viu el seu equip, i fins al final el marcador va anar un gol amunt un gol avall per acabar amb un just empat gràcies a un bon xut des de l'extrem de Castelló.

EL TOT MATARÓ JHM- LA CANONJA TARRAGONA 26-26

EL TOT MATARÓ JHM

Alberto Ruiz i Adrià Maymó porters; Martí Comas (6), Pere Cuquet (1), Sergi Rodríguez (10, 5 de p.), Albert Castelló (3), Bernat Batlle (1), Toni Busquets (1 de p.) equip inicial; Edu Velasco (1), Edu Vivar (1), Sergi Gómez, Nacho Marín, Sergi Tria i Àlex Gomà (2).

LA CANONJA TARRAGONA

Aguiló i Segura porters; López (1), Sergio Garcia (7, 1 de p.), Jordà (3, 1 de p.), Cano (2), Calderón (5), Bofarull, Rubiño (3), Fernàndez (4), Segovia i Bocio (1).

PARCIALS CADA 5'

1-4, 6-5, 7-8, 8-11, 10-15, 13-17 descans; 14-18, 18-20, 21-21, 23-23, 24-24, 26-26.