El Tot Mataró guanya fàcil en una pista difícil

Els extrems mataronins van obrir el marcador a la primera part i els laterals van sentenciar a la segona

El Tot Mataró JHM va aconseguir un triomf molt important a la pista de l'altre equip que es mantenia imbatut abans d'aquesta jornada i que va ser clarament superat per l'equip de Guiteras que està mostrant una constant superació jornada rere jornada. L'equip local va començar amb força i es va avançar amb un 3-1, però l'equip groc-i-negre no va tardar a anivellar el marcador obrint un ampli marge quan va ajustar la defensa 6:0 amb l'entrada de Martí Comas, tot i que estava lleugerament lesionat. El joc ràpid de contraatac i la magnífica actuació dels extrems Capdevila, Cuquet i Sergi Gómez, van permetre fer un parcial de 1-9 que va posar el partit molt favorable, amb set gols d'avantatge. Al final de la primera part i l'inici de la segona els locals van reaccionar posant-se a només dos gols, cosa que va obligar el tècnic mataroní a demanar temps mort. L'equip es va tornar a centrar, i va superar fàcilment la defensa 5:1 de l'equip vallesà que pressionava molt sobre el central, i ho va fer ara gràcies a la bona actuació dels laterals Sergi Rodríguez i Toni Busquets, esplèndids en el llançament exterior, amb 11 gols entre tots dos en aquest segon període. El Tot Mataró va controlar la situació fins al final doblegant còmodament el campió de la categoria de la temporada passada.

PALAUTORDERA- EL TOT MATARÓ JHM     25-35

PALAUTORDERA

Panadera, Pou, Bonjoch, Magem, Comulada, Pujol, Fernando, Sauri, De Sande.

EL TOT MATARÓ JHM

Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Roger Capdevila (5), Sergi Rodríguez (6), Edu Velasco ((4, 1 de p.), Bernat Batlle (2), Toni Busquets (6), Sergi Gómez (4) equip inicial; Pere Cuquet (7), Edu Vivar (1), Martí Comas, Quique Sàenz, Sergi Tria.

PARCIALS CADA 5'

3-2, 4-4, 5-6, 7-10, 8-14, 12-16 descans; 15-18, 17-22, 19-26, 22-30, 23-32, 25-35.