L'infantil femení del Joventut Handbol a la fase final de l'Estatal

Les noies entrenades per Edu Vivar van superar la fase de sector jugada a La Roca

L'equip infantil femení del Joventut Handbol Mataró s'ha classificat per jugar la fase final del Campionat d'Espanya després de superar amb dificultats, però amb èxit la fase de sector jugada a La Roca, a la qual arribaven gràcies al seu segon lloc al Campionat de Catalunya.

El divendres el Joventut va guanyar l'Atarrabia, campió de Navarra, per 15-12, després de remuntar un 5-7 advers al descans. El dissabte el Puerto del Carmen de Canàries va superar les navarreses per un mínim 20-19, que va convertir en decisiu el partit del diumenge. Aquest darrer matx va ser emocionantíssim i al final les jugadores mataronines van aconseguir el triomf per un ajustat 21-20, que els dóna el passi a la fase final del Campionat d'Espanya.

Un gran infantil
Les jugadores del Joventut Handbol Mataró son: Estefania Ocaña, que ha estat proclamada la millor portera del grup, Cristina Moreno, Irene Gomis, Irene Hernández, Natàlia Floriach, Maria Floriach, Marta Laplana, Marta Moy, Irene Chiva, Berni Ninci, Paula Soler, Amanda Benktib, Ona Muñoz. L'entrenador és Edu Vivar, jugador del primer equip de l'entitat.

A la fase final es trobaran amb l'Aula Cultural Galileo, campió de Castella i Lleó, Camargo, campió de Cantàbria, Roquetas i Puertosol de Màlaga, primer i segon d'Andalusia, Maristes Algemesí i Torrellano, primer i segon de la Comunitat Valenciana i amb La Roca, el campió de Catalunya.
L'equip del Joventut té una llarga tradició en l'handbol femení, amb moltes presències a campionats d'Espanya juvenils i cadets, però és la primera vegada que s'hi arriba en infantils, categoria que no fa massa anys que es juga a nivell estatal. La darrera presència a una fase final va ser del cadet femení a Saragossa, la temporada 2000-2001 i van acabar a la setena posició.