El Tot Mataró es classifica per a les semifinals de la Copa Catalunya

Per fi va derrotar a la seva "bèstia negra"

L'equip d'El Tot Mataró JHM s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya per primera vegada a la seva història després de derrotar la seva bèstia negra, el Sant Martí Adrianenc (36-35), que l'havia derrotat en els sis enfrontaments disputats a les tres darreres lligues.

El partit va tenir una primera part molt igualada, amb dos equips que tenien poca intensitat defensiva (en els locals es trobava a faltar a Martí Comas) i que resolien de forma fàcil els seus atacs, amb David Pedragosa i Cahisa, com a principals golejadors a un i altre equip. I així després que el marcador mai registrés una diferència superior a un gol es va arribar al descans amb un mínim avantatge local de 18-17.

A la represa, els locals amb una defensa 5:1, amb Capdevila d'avançat, va sorprendre inicialment els visitants, amb unes quantes recuperacions de pilota que es convertiren en contraatacs que van donar fins a quatre gols de marge, encarrilant molt bé el partit.

Una lesió de Carles Núñez i un parell d'exclusions van complicar la situació i els visitants s'arribaren a posar a un gol, aprofitant una sèrie de precipitacions locals, i amb opció d'empatar el partit en un contraatac que va aturar molt bé Jonathan Milà.

EL TOT MATARÓ JHM 36 - 35 SANT MARTÍ ADRIANENC
EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Jonathan Milà porters; Josep Terensi (4), Nacho Marín (1), Bernat Batlle (4), Edu Velasco (6), Roger Capdevila (3), Àlex Gomà (1), Sergi Tria, Toni Busquets (4), Pere Cuquet, Albert Castelló (2), David Pedragosa (10), Edu Vivar (1).
SANT MARTÍ ADRIANENC: Garcia i Anglada porters; Alvarez (4), Rosés (2), Martorell (1), Closa (6), Torres (1), Cosculluela (1), Granel, Borrell (7), Cahisa (10), Guardia, Bas (1) i Espinosa (2).
PARCIALS: 3-3, 7-5, 11-7, 12-11, 15-15, 18-17 descans; 21-19, 25-23, 28-26, 32-28, 34-32, 36-35.