El Tot Mataró es classifica per a quarts de final superant un Granollers B molt fluix

EL TOT MATARÓ JHM 25 - 23 GRANOLLERS B

L'equip d'El Tot Mataró JHM es va classificar per als quarts de final de la Copa Catalunya en superar amb relativa facilitat al Granollers B més fluix dels darrers temps.

El partit va tenir uns primers minuts d'igualtat fins al 7-7 als 14' de joc, però des del moment que la defensa mataronina va començar a funcionar, amb Martí Comas sensacional al centre, i Alberto Ruiz va fer una sèrie d'aturades consecutives el marcador es va començar a obrir amb un parcial de 6-0 en cosa de poc més de deu minuts que va posar el marcador en un explícit 13-7, que quedaria una mica reduït al descans (14-10).

A la represa la tònica va continuar, amb Carles Núñez també molt encertat a la porteria, i l'avantatge va arribar als set gols (21-14) poc abans de creuar l'equador de la segona part. Semblava tot decidit, però la defensa 4:2 dels visitants va provocar moltes errades en els llançaments i en les passades sobretot de Herman Bjorsson i en uns instants el Granollers B amb un parcial de 0-7 va igualar el marcador a 21 gols. Aleshores va tornar a pista el veterà Terensi que va ser capaç d'aportar serenitat i precisió en els llançaments, anotant els quatre darrers gols de l'equip, que van donar la victòria i la classificació.

EL TOT MATARÓ JHM:
Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Josep Terensi (7, 1 de p.), Martí Comas, Nacho Marín, Bernat Batlle (1), Herman Bjorsson (1), Edu Velasco (2), Roger Capdevila (5), Àlex Gomà (1), Sergi Tria (2), Toni Busquets (3), David Pedragosa (3, 1 de p.).
GRANOLLERS B: Panadera, Ginesta porters; Causa, Blanxart (3), Parera (2), Valdivieso (4), Roca (1), Pozo (4), Herrero, Fuster (2, 1 de p.), Rodríguez (5, 1 de p.), Resina (2) i Ferrer.
PARCIALS: 3-4, 5-5, 8-7, 10-7, 13-7, 14-10 descans; 15-11, 18-13, 21-15, 21-19, 23-22, 25-23.