Victòria per tancar una bona temporada d'El Tot femení

L'equip de Xavi Pont es queda a un sol partit de l'ascens

L'equip femení d'El Tot Mataró JHM va tancar la seva actuació a la lliga de 1a Catalana amb un bon triomf davant del Castelldefels B, que deixa l'equip a un sol triomf de la fase d'ascens. Ara es recorda aquella derrota a casa davant del Bellsport...

El partit va ser dominat sempre per l'equip local, que tenia les baixes de Laura Gallego i Arlet Palomar i a un parell de jugadores una mica lesionades, però on va debutar la brasilera "Vere" que havia entrenat amb l'equip pràcticament durant tota la temporada. Van agafar ràpidament un clar avantatge, que de tota manera i després d'un final de primera part una mica relaxat, es va encongir fins el 10-9 del descans.

A la represa l'equip de Xavi Pont va tornar a defensar amb força i les bones aturades d'Elena Garcia, van catapultar cap a una victòria relativament còmoda, que encara ho hauria pogut ser més si no hagués estat per algunes errades en els llançaments de contraatac.

EL TOT MATARÓ JHM 22 - 17 CATELLDEFELS B
EL TOT MATARÓ JHM: Elena Garcia i Laia Argelic porteres; Patricia Pereira, Herenia Herraiz, Diana Gomà, Marta Sànchez, Ester Ródenas, Saray Romero, Maika Gómez, Roser Villalba, Anna Barón, Lorena Fernàndez i Verediana Itszki.