El Tot Mataró s'acomiada amb un triomf

L'equip mataroní va dominar sempre el partit contra el cuer (28-33)

El Tot Mataró JHM va tancar la seva etapa de tres temporades a la 1a Categoria Estatal amb una victòria al Pavelló de l'Illa Diagonal davant de l'altre equip que perd la categoria, el Manyanet Les Corts.

El Tot Mataró va fer un bon joc de conjunt
El partit va ser dominat des de bon començament per l'equip groc-i-negre. Amb una bona defensa en 6:0 només va trobar alguna dificultat en tallar les ràpides penetracions de Dani Martín, el màxim golejador local, però això no era suficient per equilibrar el superior joc de conjunt de l'equip de Pep Muñoz que en aquesta ocasió ja va comptar amb el llançament exterior de David Pedragosa, però també va trobar eficàcia amb les penetracions de Tria i Vivar, en els contraatacs i en el joc amb els pivots.

A la represa l'avantatge va estar quasi sempre entre els cinc i sis gols i quan l'equip barceloní es va acostar es va demanar un oportú temps mort que va servir per redreçar ràpidament la situació i aconseguir un darrer triomf que possiblement no serveixi de res, però que demostra el punt d'honor dels jugadors.

Els del grup basc no fallen
L'esperança de l'equip mataroní per intentar salvar la categoria passaven per ser el millor penúltim dels quatre grups i ser el primer possible repescat en cas que n'hi hagi, però tant Arrate B com San Antonio B van guanyar i d'aquesta manera el penúltim del grup basc té 19 punts, un més que El Tot Mataró.

Ara, com recordava algú en acabar el partit, es troben a faltar els dos punts que es van deixar escapar a casa davant del Maristes en el primer partit de la segona volta, que és quan s'ha d'assegurar la permanència, i amb els quals l'equip hauria continuat a 1a Estatal. Al final tot s'ha girat en contra i El Tot s'ha vist abocat a un descens que, per plantilla i per l'esforç fet pels jugadors, no mereix.

MANYANET LES CORTS 28 - 33 EL TOT MATARÓ JHM
MANYANET LES CORTS: Cañamero i Feliu porters; Quindós (2), Colàs, Sàez, Abouzaid (1), Panés (5), Pedrera, D.Martín (10), X.Pérez (4), E.Pérez (2), H.Martín (2), Rovira (2) i Gonzàlez.
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Edu Velasco (4), Martí Comas (3), Roger Capdevila (1), Nacho Marín, Sergi Tria (3), Pere Cuquet (3), Àlex Gomà, Toni Busquets (5), Bernat Batlle (3), Edu Vivar (3), David Pedragosa (8) i Xavier Reyes.
PARCIALS CADA 5´: 2-3, 5-6, 5-10, 9-12, 11-14, 13-16 descans; 17-19, 20-23, 20-25, 23-29, 26-30, 38-33.