Derrota davant del futur campió

Després de deu triomfs seguits es va perdre

L'equip femení d'El Tot Mataró JHM després de deu victòries consecutives (tota una volta!) tenia la prova més difícil del campionat a la pista del Molins de Rei, i davant del millor equip del campionat, fet per assolir l'ascens a categoria estatal, no va poder continuar la bona ratxa, cedint davant del futur campió de la 1a Catalana.

El Molins només ha perdut un partit en tot el campionat (va ser al Pavelló Eusebi Millán a la primera volta) i les seves jugadores tenien ganes de revenja per aquella ensopegada, però tot i això a la primera part l'equip de Xavi Pont els ho va posar molt difícil amb una gran defensa i una bona actuació d'Elena Garcia a la porteria i això va fer que al descans s'arribés amb un mínim 7-6.

Les mataronines conservaven així les esperances de donar la gran sorpresa i obtenir una victòria que els hauria permès entrar a la fase d'ascens, però a la represa l'atac groc-i-negre va topar amb la portera i la defensa local i el Molins va poder sentenciar aplicant el seu ràpid contraatac aprofitant les errades en els llançaments i les pèrdues de pilota d'El Tot Mataró JHM, que al final va acabar claudicant davant del potencial local.

MOLINS 19 - 12 EL TOT MATARÓ JHM
EL TOT MATARÓ JHM:
Elena Garcia i Laia Argelic porteres; Laura Gallego, Patricia Pereira, Herenia Herraiz, Diana Gomà, Arlet Palomar, Marta Sànchez, Ester Ródenas, Saray Romero, Maika Gómez, Roser Villalba, Anna Barón, Lorena Fernàndez.