El Tot Mataró JHM ho intenta però no pot

Només queda l'esperança d'una repesca de la Federació, per ser el millor penúltim

El Tot Mataró JHM es jugava en aquest partit les seves darreres esperances d'escapar de les posicions del descens directe i les va perdre davant d'un OAR Gràcia que també es jugava les seves darreres esperances de poder ficar-se a la promoció d'ascens.

L'equip mataroní va continuar tenint baixes importants ja que li faltaven els seus dos màxims golejadors (Pedragosa, encara sancionat, i Sergi Rodríguez, lesionat) i el jugador més veterà (Terensi, operat als ulls), que evidentment pesen molt en l'equip. Tot i això els que van jugar ho van donar tot i van intentar la sorpresa davant d'un dels primers classificats aprofitant que l'equip vallesà també tenia un parell de baixes.

I el partit va ser molt anivellat durant tota la primera part, amb alternatives diverses al marcador, que mai va enregistrar diferències superiors als dos gols (11-9 per als locals, 12-14 per als visitants).

Moltes errades a la represa
A la represa l'equip local va tornar a agafar dos gols d'avantatge (17-15) moment en el que els col·legiats van escombrar durant una bona estona cap a l'equip visitant amb quatre exclusions d'El Tot Mataró i quatre penals favorables als visitants, dels quals per sort només en va entrar un, mentre els visitants no rebien ni un sol càstig. Tot això va fer que els nervis s'apoderessin de l'equip local, que va perdre moltes pilotes i va fallar molts llançaments i això ho van aprofitar els vallesans amb una defensa en 3:2:1 molt activa, per dificultar les accions ofensives locals i posar-se per davant amb dos gols (21-23), renda que van saber mantenir davant un equip mataroní que en el tram final va acusar també la poca rotació feta amb la banqueta en els minuts anteriors.

Ara toca anar a guanyar a la pista de l'altre equip que ha baixat, el Manyanet de Barcelona, en el darrer partit i confiar amb aquesta remota possibilitat que diu que cada any s'acaben salvant un o dos dels classificats en penúltim lloc, dels quatre grups.

EL TOT MATARÓ JHM 25 - 28 OAR GRÀCIA SABADELL
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Edu Velasco (6), Martí Comas (2), Roger Capdevila (2), Nacho Marín, Sergi Tria (5), Pere Cuquet (1), Àlex Gomà (2), Toni Busquets (3), Bernat Batlle (2), Edu Vivar, Herman Bjornsson (2) i Xavier Reyes.
OAR GRÀCIA SABADELL: Jornet i Garcés porters; Rocher (3), Revert (1), Cabañas (1), Gordo (5), Gavilani (1), Quevedo (2), Vilella (4), Farrés, Datzira (5), Gea (4), Conejero (2), Sànchez.
PARCIALS CADA 5´: 1-1, 3-4, 6-6, 8-8, 11-11, 13-14 descans; 15-15, 17-16, 18-18, 20-21, 22-24, 25-28.