Partit vital: El Tot Mataró JHM necessita guanyar dissabte (18h) per salvar-se

El conjunt mataroní obligat a sumar els quatre punts que queden per optar a la permanència

Després de perdre la setmana passada al camp d'un rival directe com és l'Esplugues, El Tot Mataró JHM es veu obligat a guanyar aquest dissabte a l'OAR Gràcia de Sabadell, si vol seguir aspirant a la permanència. El partit es jugarà a les 18h al Pavelló Eusebi Millan, on s'espera que el calor de l'afició ajudi als homes entrenats per Pep Muñoz a superar aquesta adversitat.

En aquest moment, i a falta de només dues jornades, El Tot Mataró té gairebé té adjudicada la penúltima plaça però ha d'apurar les possibilitats que els equips que el precedeixin fallin, per tal d'intentar pujar a la dotzena plaça. Tot i això, hi ha una altra possibilitat que donaria el premi de salvació i que passa per sumar els quatre punts que falten i acabar com a millor penúltim dels quatre grups estatals. Ara mateix el Joventut (amb 16 punts) és el millor penúltim, però només amb un punt de marge sobre el penúltim del grup basc, cosa que no li deixa cap marge d'error.

El rival, l'OAR
El conjunt de Sabadell és l’equip sorpresa de la temporada, i encara té esperances d’estar a la fase d’ascens. En les darreres jornades ha perdut un parell de jugadors importants i el seu rendiment ha baixat molt. Però el mateix li passa a l’equip mataroní. En les dues darreres temporades la victòria s’ha quedat a casa: 30-29 la temporada passada i 29-26 fa dues. Esperem que es mantingui la tradició i per això farà falta l’ajut del públic.

La resta de la jornada
EL TOT MATARÓ- Gràcia Sabadell
Barcelona B- Esplugues
Maristes- S.Esteve Sesrovires
La Roca- Ibèria
SM Adrianenc- Sarrià
Granollers B- Sant Quirze
Eivissa- Manyanet

Classificació de la primera Estatal d'Handbol