Una victòria ajornada i una altra sense jugar

ARRAHONA 13 - 23 EL TOT MATARÓ JHM

L'equip femení d'El Tot Mataró JHM va sumar la desena victòria consecutiva superant l'Arrahona de Sabadell en partit ajornat de la segona jornada de campionat, per coincidència de colors i perquè les sabadellenques no van voler que l'equip mataroní jugués amb les samarretes d'escalfament que eren de color negre.

Després d'uns inicis igualats l'equip de Xavi Pont va començar a ajustar la defensa i poc a poc gràcies als contraatacs va poder anar obrint escletxa al marcador i van acabar guanyant el partit sense cap mena de problema demostrant una total superioritat sobre el seu rival i acabant amb una diferència que hauria pogut ser molt més gran millorant el percentatge de llançament.

ARRAHONA 13 EL TOT MATARÓ JHM 23
EL TOT MATARÓ JHM:
Elena Garcia i Laia Argelic porteres; Laura Gallego (2), Patricia Pereira (2), Herenia Herraiz (2), Diana Gomà (2), Arlet Palomar (2), Marta Sànchez (2), Ester Ródenas (7), Saray Romero (1), Maika Gómez, Roser Villalba (3), Anna Barón, Lorena Fernàndez.
PARCIALS: 1-1, 3-3, 4-4, 4-6, 7-10, 7-12 descans; 7-13, 9-15, 10-16, 11-20, 12-21, 13-23.


L'ASCÓ NO ES PRESENTA
El dissabte s'havia de jugar el partit contra l'Ascó i l'equip tarragoní va comunicar que no podia venir a jugar i que donava el partit per perdut. El resultat serà doncs de 10-0. Curiosament el proper dimecres El Tot Mataró ha d'anar a jugar a Ascó el partit ajornat en el seu dia per la mort de Meritxell Martínez.

Classificació de la 1a Catalana femenina d'Handbol