Completant una volta immaculada derrotant el líder

EL TOT MATARÓ JHM 21 - 18 LA ROCA

L'equip femení d'El Tot Mataró JHM, guanyant el líder en el partit de la màxima rivalitat, va completar una volta sencera del campionat "immaculada" amb nou victòries en nou partits, i manté lleugeres esperances de ficar-se a la fase d'ascens.

Les característiques de màxima rivalitat que ja de per sí té el partit contra La Roca es veien augmentades per la presència a l'equip vallesà de les mataronines Raquel Dopico, Sònia Holguin i Mònica Holguín, ex-jugadores del Joventut Mataró, i les grades del Pavelló Eusebi Millan estaven atiborrades.

L'equip visitant, que patia l'absència de la seva portera titular, va fer una defensa molt bona, però tot i això l'equip local va tenir pràcticament sempre la iniciativa al marcador, i a poc d'iniciar-se la segona part va arribar a dominar per quatre gols (14-10), aprofitant que les vallesanes tenien la seva millor jugadora asseguda a la banqueta. Després el domini va ser sempre de l'equip mataroní i la diferència al final no va ser més gran degut a la velocitat amb que el col·legiat amenaçava en cada atac amb "joc passiu" a l'equip local i als seus nombrosos llançaments als pals.

Al final un equip va quedar content amb la victòria i l'altre es va resignar amb haver pogut mantenir el golaverage favorable.

EL TOT MATARÓ JHM: Elena Garcia i Laia Argelic porteres; Laura Gallego (8, 3 de p.), Patricia Pereira (2), Herenia Herraiz (1), Diana Gomà (2), Arlet Palomar (1), Marta Sànchez (4), Ester Ródenas (2), Saray Romero, Maica Gómez, Roser Villalba (1), Anna Barón, Lorena Fernàndez.
PARCIALS: 2-0, 3-3, 5-4, 7-7, 9-8, 10-9, descans; 12-10, 14-11, 15-13, 17-15, 19-16, 21-18.