El Tot Mataró derrota còmodament el tercer classificat

L'equip mataroní va viure de rendes d'un excel·lent inici de partit, però els altres resultats fan que no surti del descens

El Tot Mataró es va desfer sense excessius problemes del Sant Esteve Sesrovires, obtenint la primera victòria sobre aquest equip en les tres temporades d'estada a 1a Categoria Estatal, i una vegada acabat el partit i vista la clara superioritat de l'equip de Pep Muñoz, tothom es preguntava com era possible que el rival d'El Tot Mataró estigués lluitant per l'ascens i l'equip local ho fes per evitar perdre la categoria. Però així és, i tot i el resultat favorable a l'equip local el més curiós és que a falta de tres jornades El Tot Mataró JHM té difícil la permanència i el Sant Esteve encara té possibilitats de fer-se amb el segon lloc.

L'equip local va sortir molt mentalitzat amb una magnífica defensa en 6:0, amb un centre molt fort format per Bernat i Comas, que va forçar diverses faltes en atac dels visitants i també llançaments forçats que van possibilitar els contraatacs locals que, junt amb una bona selecció dels llançaments en atac posicional, van anar obrint forat al marcador fins un 11-3 poc abans d'arribar a l'equador del primer temps, que va deixar el partit molt ben encarrilat. Ningú hagués somiat un inici com aquest davant del tercer classificat del campionat...

Evidentment va arribar la reacció visitant aprofitant dues exclusions de Bernat Batlle i un cert relaxament de la defensa i al descans la diferència es va reduir fins als cinc gols, i a l'inici de la segona part fins als tres. Però l'equip local va reaccionar, i superant les targetes vermelles a David Pedragosa i Bernat Batlle, va mantenir un alt nivell en defensa amb bona actuació d'Alberto Ruiz a la porteria, i la diferència va tornar a augmentar fins als vuit gols finals en un partit en que tothom va ratllat a alt nivell en la seva tasca i on van destacar Velasco, Terensi i Pedragosa en el xut exterior i Cuquet i Capdevila en el contraatac. L'única llàstima que la resta de resultats no van ajudar i El Tot Mataró continua en zona de descens.

EL TOT MATARÓ JHM 32 -24 SANT ESTEVE SESROVIRES
EL TOT MATARÓ JHM:
Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Edu Velasco (6), Josep Terensi (6), Martí Comas (3), Roger Capdevila (4), Nacho Marín, Sergi Tria (2), Pere Cuquet (5), Àlex Gomà, David Pedragosa (5), Herman Bjornsson, Toni Busquets (1) i Bernat Batlle.
SANT ESTEVE SESROVIRES: Abelló i Díez porters; Serramia (1), Pujol (2), Cros (2), Folch (5), Gibert (2), Tudela, Visa, Carrero, Olivares (1), Muñoz (5, 4 de p.), Pérez (1) i Falgueras (5).
PARCIALS CADA 5´: 2-1, 6-2, 11-4, 13-7, 15-11, 18-13 descans; 19-15, 21-18, 24-19, 26-21, 29-22, 32-24.