El Tot Mataró topa amb les adversitats a Saragossa

L'equip mataroní, que anava força mermat, ho va donat tot però va topar amb un escandalós arbitratge

El Tot Mataró JHM, que va viatjar sense els seus màxims golejadors David Pedragosa, sancionat, i Sergi Rodríguez, lesionat, no va poder continuar amb la bona línia de resultats i va caure derrotat a Saragossa davant l'Ibèria Corazonistas, un equip de la zona mitja de la taula que es va veure afavorit per l'arbitratge de la parella aragonesa i també per alguna decisió incorrecta de la taula d'anotadors, que van tallar d'arrel els intents de reacció de l'equip mataroní.

L'equip local va basar el seu joc en la connexió entre el central i el seu poderós pivot que va portar de corcoll la defensa d'El Tot Mataró i també en els llançaments de Galdàmez des del lateral, però tot i això l'equip de Pep Muñoz estava ficat en el partit fins que a l'equador del primer temps els àrbitres van decidir obrir el marcador aplicant una vara absolutament diferent a un costat i a l'altre i carregant d'exclusions l'equip mataroní (set per una dels locals al llarg del partit) i també la taula va col·laborar-hi assenyalant una exclusió perquè Comas, dient que havia entrat a la pista 5 dècimes (!!) abans de temps, cosa que, a part d'impossible de precisar, era absolutament falsa.

A la represa l'equip d'El Tot Mataró a base de punt d'honor va començar a redreçar la situació i a poc a poc va anar reduint diferències fins a situar-se a un sol gol (28-27) moment en el qual es va produir la jugada clau, quan Carles Núñez va aturar un penal i el posterior rebot, però amb tan mala sort que aquesta segona aturada va tornar a anar a mans de l'equip saragossà que va forçar un altre penal que va posar el 29-27. En els cinc darrers minuts l'equip mataroní va arriscar però això només va servir per augmentar de forma totalment enganyosa la diferència final al marcador.

IBÈRIA SARAGOSSA 35 - 29 EL TOT MATARÓ JHM
IBÈRIA CORAZONISTAS ZARAGOZA:
Gil, Bastarras, Paz, Galdàmez (6), Almuzara (7), Bonsoms (3), Montero (2), De Arma (5), Cabezudo (3), J.Gàlvez (3), Jiménez (4), Centelles, E.Gàlvez (2).
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Edu Velasco (11, 7 de p.), Josep Terensi (2), Martí Comas (2), Roger Capdevila (2), Nacho Marín, Sergi Tria (4), Pere Cuquet, Àlex Gomà, Edu Vivar, Herman Bjornsson (2), Toni Busquets (3) i Bernat Batlle (3).
PARCIALS CADA 5´: 4-1, 6-4, 9-6, 13-7, 15-8, 20-12 descans; 22-14, 24-18, 25-21, 27-24, 30-27, 35-29.