El Tot Mataró recupera el plaer de guanyar

L'equip mataroní va saber mantenir l'avantatge aconseguit en els primers minuts

El Tot Mataró JHM, igual que havia passat a Sant Quirze i aquí contra l'Eivissa en les dues darreres jornades, va demostrar que no es pas inferior als equips de la zona intermèdia de la taula, i a més en aquesta ocasió va saber mantenir l'avantatge aconseguit en els primers minuts per obtenir una victòria vital per a la moral de l'equip i que és la primera que aconsegueix a la segona volta de la competició.

L'equip local va començar amb una defensa en 5:1 molt intensa amb Capdevila d'avançat, que va sorprendre l'equip visitant, que es va trobar amb un 4-0 als cinc minuts de joc i amb la necessitat de demanar temps mort per redreçar la situació. Ho van aconseguir, però l'equip d'El Tot Mataró, tot i algunes errades en atac, va poder mantenir el seu avantatge gràcies a que Alberto Ruiz va aturar quatre llançaments de penal a la primera part.

Les aturades de Ruiz, claus
A la represa el Sarrià de Ter va fer defensa individual sobre David Pedragosa, que va fer força mal a l'atac local, que no comptava amb Sergi Rodríguez sancionat, i que per sort va trobar l'encert dels extrems i les aturades de Ruiz per poder mantenir-se a dalt en el marcador, tot i la nefasta actuació en alguns moments d'un dels col·legiats que va excloure tres jugadors locals en menys de tres minuts.

Per sort El Tot Mataró va saber mantenir la serenitat i amb una mixta sobre el central gironí va desarticular la reacció visitant i amb un parcial de 3-0 es va situar amb set gols d'avantatge (25-18) a falta de vuit minuts per acabar. Semblava tot decidit però en el tram final els visitants encara es van arribar encara a posar a tres gols, però dues bones assistències van permetre a Martí Comas sentenciar el partit arrodonint una molt bona actuació a la posició de pivot.

EL TOT MATARÓ JHM 28 SARRIÀ DE TER 23
EL TOT MATARÓ JHM:
Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Edu Velasco (5, 3 de p.), Josep Terensi (6), Martí Comas (4), Roger Capdevila (3), Sergi Tria (1), Pere Cuquet (2), David Pedragosa (5, 2 de p.), Àlex Gomà (1), Edu Vivar, Herman Bjornsson, Toni Busquets (1) i Bernat Batlle.
SARRIÀ DE TER: Mayola i Perals porters; Galindo, Soler (2), Fina (5), Jordi Rodríguez (2), Xavier Rodríguez (4, 1 de p.), Ylla (1), Solé, Llausas (3), Gutiérrez (2), Aymerich (4).
PARCIALS CADA 5´: 4-0, 6-2, 8-4, 10-6, 13-9, 14-11 descans; 17-14, 19-16, 22-18, 23-18, 26-20, 28-23.