El Tot Mataró cau a l'Olímpic

La diferència va ser exagerada pel que fou el partit (28-21)

El Tot Mataró JHM va perdre al Pavelló Olímpic de Granollers davant del Granollers B per una diferència exagerada pel que va ser el desenvolupament del partit, més igualat del que va reflectir el marcador al final. Una vegada més Pep Muñoz va patir dues baixes sensibles com eren les de Bernat Batlle en defensa i de David Pedragosa en atac, però tot i això l'equip va començar amb bona mentalitat i va mantenir el marcador igualat en els primers deu minuts, però uns moments d'inspiració de l'equip local, sobretot en els contraatacs i per part d'Antonio Garcia, jugador del primer equip, en el xut exterior, va obrir una diferència, que ja no es va poder retallar.

A la represa l'equip mataroní amb una defensa mixta sobre el millor jugador local, va poder mantenir la diferència, però va mancar una mica de ritme i de convicció per acabar de ficar-se al partit i al final els vallesans van acabar ampliant la diferència.

GRANOLLERS B 28 - 21 EL TOT MATARÓ JHM
GRANOLLERS B: Panadera, Causà, Pérez, Parera (4), Valdievieso (1), Roca (4), Pozo (2), Picón (1), Fuster (6, 3 de p.), Ginesta, Rodríguez (1), Resina (2), Quindós (1), Antonio Garcia (6).
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Toni Busquets (3), Edu Velasco (1), Sergi Rodríguez (8, 3 de p.), Roger Capdevila (1), Sergi Tria (1), Josep Terensi (4), Nacho Marín, Martí Comas, Pere Cuquet, Àlex Gomà, Edu Vivar (1), Herman Bjornsson (2).
PARCIALS CADA 5´: 1-2, 4-3, 6-4, 8-6, 12-8, 14-9 descans; 17-11, 19-14, 22-16, 23-18, 26-19, 28-21.