El Tot Mataró JHM guanya sense brillar

L'equip de Xavi Pont va sentenciar al Castelldefels en una bona primera part (24-27)

Després de la brillantíssima victòria de la setmana anterior davant del líder, l'equip de Xavi Pont va obtenir una victòria treballada a la pista del Castelldefels B, filial de l'equip de categoria estatal, i que tot i estar per sota a la classificació va posar difícils les coses a l'equip mataroní sobretot a la segona part.

Les mataronines van fer una bona primera part i van anar al descans amb avantatge de 10-15, tot i haver fallat excessivament en els xuts. A la represa es va notar un cert relaxament que junt amb el fet d'entrar en joc totes les jugadores de la banqueta, va permetre que les locals reduïssin les diferències maquillant força un resultat que hauria pogut ser molt més ampli.

CASTELLDEFELS B 24 - 27 EL TOT MATARÓ JHM
EL TOT MATARÓ JHM: Elena Garcia portera; Marta Sànchez, Laura Gallego, Patricia Pereira, Herenia Herraiz, Roser Villalba, Diana Gomà, Arlet Palomar, Maika Gómez, Esther Ródenas, Anna Barón i Lorena Fernàndez.