El Tot Mataró JHM no pot amb el cuer

La victòria forastera va arribar de penal en els darrers segons (26-27)

Novament les circumstàncies han pesat de forma adversa per tal que l'equip d'El Tot Mataró acabés perdent un partit que havia de guanyar per donar un pas molt important cap a la permanència que ara, després de perdre davant del cuer, es complica una mica.

El dia abans del partit va morir el pare de l'entrenador Pep Muñoz i això va fer que l'hagués de dirigir el segon entrenador Jordi Gomà que no va tenir sort en el seu debut. I és que El Tot Mataró es va trobar al davant un equip força diferent del que va derrotar clarament a Saragossa a la primera volta pel fet que en no haver-hi jornada de Divisió d'Honor l'equip saragossà va poder comptar amb dos jugadors que ja juguen a la màxima categoria estatal com el central Sergio de la Salud i l'altíssim pivot (2'07 m) Borja Fernàndez, al qual Valero Rivera, director tècnic del club, ha "capturat" del bàsquet.

Partit molt irregular en atac
L'equip local va fer un partit correcte en la seva defensa 6:0, però molt irregular en atac i sense córrer al contraatac, que hauria de ser arma vital de l'equip mataroní. Edu Velasco va mantenir l'equip en el partit al començament ja que el golejador David Pedragosa no tenia el seu dia, però les precipitacions en els llançaments i la falta de replegament van propiciar els contraatacs visitants que el van posar per davant amb un parcial de 0-5 en cinc minuts i van saber mantenir l'avantatge fins al descans.

A la represa Pedragosa va semblar entonar-se amb quatre gols en els primers deu minuts i El Tot Mataró es va posar per davant (21-20). Però l'equip no va saber aprofitar una superioritat de 4' per sanció a la banqueta visitant i en canvi els aragonesos van tornar a clavar un parcial de 0-4 que va posar el partit costa amunt. A falta de tres minuts encara es perdia per 23-26, però l'equip local amb bones accions de Terensi i Sergi Rodríguez va igualar el marcador, però encara ho va fer massa aviat ja que els visitants van tenir temps per forçar un penal a falta de vuit segons que va acabar decidint el partit.

EL TOT MATARÓ JHM 26 - 27 MARISTES SARAGOSSA
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Jonathan Milà porters; Toni Busquets (1), Edu Velasco (6), Sergi Rodríguez (5, 3 de p.), Martí Comas (1), David Pedragosa (6), Roger Capdevila (1), Pere Cuquet (2), Sergi Tria (1), Bernat Batlle, Josep Terensi (2) i Herman Bjornsson (1).
MARISTES SARAGOSSA: Carlos Sànchez i Bobetó porters; Esteban, de la Salud (7, 3 de p.), López (2), Roman (3, 2 de p.), Losada, Brenalis (6), Sebastián (6), Antonio Sànchez (1), Navalpotro i Borja Fernàndez (2).
PARCIALS CADA 5´: 2-1, 4-3, 5-8, 8-9, 12-12, 13-15 descans; 16-16, 18-18, 20-20, 21-22. 23-24. 26-27.