Alegria esportiva per tancar un any trist

El Tot Mataró JHM va fer una gran remuntada per obtenir un triomf importantíssim

Després d'un senzill i emocionant acte en record de David Àlvarez i Meritxell Martínez els dos jugadors del club morts en les darreres setmanes, l'equip d'El Tot Mataró JHM va tardar a trobar la normalitat a la pista, però ho va aconseguir per acabar sumant dos punts vitals per tal d'assolir l'objectiu de la permanència, davant d'un rival directe com és l'equip barceloní del Manyanet.

En els primers minuts la defensa local, primer en 5:1 i poc després en 6:0, no hi va ser, i el central visitant Martín i el lateral Soler van perforar-la amb facilitat per aconseguir un avantatge de sis gols a l'equador de la primera part, ja que l'atac local tampoc funcionava amb moltes pèrdues de pilota i errades de xut. Però en els darrers compassos de la primera part Terensi, Sergi Rodríguez i Pedragosa van començar a trobar forats a la defensa visitant, i al descans es va arribar amb una diferència de dos gols que semblava recuperable.

Emoció fins al final
I a la represa tot va canviar, amb una defensa molt més segura, amb Carles Núñez aturant de valent, l'equip local va capgirar el marcador, en uns instants vibrants, amb dos contraatacs de Gomà i bones accions col·lectives de tot l'equip culminades amb encert sobretot per Velasco i Sergi Rodríguez. Amb un parcial de 4-0 es van agafar quatre gols d'avantatge (23-19), que encara s'augmentarien fins a cinc (28-23) a falta de vuit minuts per al final. Però, quan tot semblava decidit, una exclusió va permetre un parcial de 0-4 dels visitants aprofitant el desconcert defensiu local que va proporcionar un final d'infart resolt, per sort, favorablement per als interessos groc-i-negres que així tancaven un any molt trist amb una alegria esportiva amb que poder homenatjar els seus companys desapareguts.

EL TOT MATARÓ JHM 30 - 28 MANYANET LES CORTS
EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Jonathan Milà porters; Toni Busquets (1), David Pedragosa (8, 2 de p.), Àlex Gomà (2), Josep Terensi (2), Martí Comas (1), Sergi Rodríguez (9), Edu Vivar, Edu Velasco (6), Bernat Batlle, Pere Cuquet (1), Sergi Tria.
MANYANET LES CORTS: Cañamero, Fabiàn porters; Quindós (3, 1 de p.), Colàs (1 de p.), Abouzaid (1), Soler (6), Pané (1), Sànchez (2), Pedrera (1), Martín (5), Pérez I (2), Pérez II (1), Gonzàlez (4), Sàez (1).
PARCIALS CADA 5': 2-2, 5-7, 6-12, 10-14, 11-15, 14-16 descans; 18-17, 20-19, 23-19, 27-22, 28-25, 30-28.

Classificació de la primera Estatal d'Handbol