El Tot Mataró JHM fora de lloc

L'atac groc-i-negre es va estavellar contra la defensa local (28-18)

La forta defensa de l'equip sabadellenc va saber frenar molt bé l'atac de l'equip mataroní que, sense aprofitar tots els seus recursos, va caure clarament derrotat a la pista del segon classificat, després d'una setmana molt difícil per a la seva plantilla, que dos dies abans havia enterrat el seu company David Àlvarez mort d'accident de trànsit el dimarts anterior.

Es va intentar ajornar el partit però la Federació Espanyola, que segons sembla té molt pocs sentiments, va dir que si se suspenia s'havia de jugar abans de 48 hores, cosa que no canviava massa la situació, i d'aquesta manera un equip molt feble anímicament i que durant la setmana no va poder preparar el patit va anar a jugar a una pista molt complicada, davant d'un equip ple de moral pel fet de marxar a la segona posició.

Sòlida defensa local
Inicialment els mataronins van començar amb ganes i van mantenir el marcador igualat fins el 4-4, però a partir d'aquell moment la defensa local va frenar bé el xut de David Pedragosa i les penetracions de Sergi Rodríguez, i l'equip groc-i-negre obsessionat en aquests dos aspectes, no va saber utilitzar altres recursos. Es van començar a perdre pilotes i els locals aprofitant els contraatacs es van avançar fins el 15-5, aprofitant també que Carles Núñez no tenia el seu dia.

En el tram final de la primera part i l'inici de la segona El Tot Mataró JHM va reaccionar amb el canvi de porter i amb el canvi defensiu a 5:1 i va fer un parcial de 0-5 que semblava poder animar el partit. Però novament l'equip local es va posar les piles i va superar fàcilment un equip mataroní, que estava fora de lloc i que va cometre nombroses errades per manca de concentració, cosa que quedava palesa en les pèrdues de pilota i en els rebots que sempre acabaven a mans de l'equip local.

El partit va finalitzar, tot i la bona actuació d'Alberto Ruiz que va aturar quatre penals, amb un avantatge sabadellenc de 10 gols, que no és ni de bon tros la diferència real entre aquests dos equips. Esperem que a la segona volta pugui quedar demostrat.

OAR GRACIA SABADELL 28 - 18 EL TOT MATARÓ JHM
OAR GRÀCIA SABADELL: Garcés i Jornet porters; Rocher (3), Revert (1), Cabañas (3), Gordo (1), Farrés (4), Quevedo (1), Vilella II (6), Datzira (3), Gea (5), Conejero (1), Vilella I.
EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Toni Busquets, David Pedragosa (6), Àlex Gomà (1), Josep Terensi (1), Martí Comas, Sergi Rodríguez (6), Roger Capdevila (2), Bernat Batlle, Pere Cuquet (1), Sergi Tria, Edu Velasco (1), Herman Bjornsson.
PARCIALS CADA 5´: 4-3, 8-4, 10-5, 13-15, 15-6, 15-8 descans; 15-10, 18-11, 20-12, 23-15, 25-16, 28-18.