Victòria dramàtica d'El Tot Mataró JHM que trenca la mala ratxa

Pedragosa amb 15 gols i Ruiz aturant tres penals foren decisius

El Tot Mataró JHM va aconseguir trencar la mala ratxa, que era el més important després de cinc derrotes seguides, i ho va fer de forma dramàtica lluitant contra el rival, contra els nervis propis i contra un arbitratge calamitós.

Des de bon començament es va veure que la clau per trencar la defensa en 6:0 dels visitants era el llançament exterior de David Pedragosa, possiblement en aquests moments un dels braços més potents de la categoria, i va respondre amb els quatre primers gols que van posar per davant els locals. Però ben aviat començarien els problemes amb la lesió de Comas, un jugador clau en defensa, i les exclusions que només queien del bàndol local. El potent pivot visitant Montero va campar a plaer i va permetre que el seu equip es posés per davant. Per sort Pedragosa, amb l’ajut de Velasco en els minuts finals de la primera part van tornar a obrir forat, arribant al descans amb un còmode avantatge de 3 gols.

Final dramàtic
Veient que el potencial mataroní es centrava en Pedragosa, el tècnic visitant li va col·locar una defensa mixta, trencant els esquemes de l’equip local que va veure com novament els visitants es posaven per davant, i ara amb dos gols d’avantatge (23-25), aprofitant que la defensa local sense Comas, lesionat, ni Bernat eliminat, podia aturar el pivot visitant, ni els xuts del central. Per sort va tornar Comas, i Sergi Rodríguez, i després Terensi, aquest fent valer la seva veterania i marcant el 33-32, van comandar la remuntada tot i que El Tot Mataró JHM va rebre tres exclusions en els deu darrers minuts.

Però el dramatisme va arribar el màxim quan els col·legiats, a falta de menys de mig minut per acabar i amb diferència mínima al marcador, van assenyalar penal en una acció dubtosa permetent que Alberto Ruiz amb una aturada vital es convertís en l’heroi d’un partit que va tenir a David Pedragosa com a gran protagonista amb els seus 15 gols.

EL TOT MATARÓ JHM 34 - 32 IBÈRIA SARAGOSSA

EL TOT MATARÓ JHM:
Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Toni Busquets (3, 1 de p.), Edu Velasco (5), David Alvarez, David Pedragosa (15), Àlex Gomà (1), Martí Comas, Josep Terensi (3), Sergi Rodríguez (4), Roger Capdevila (1), Bernat Batlle, Pere Cuquet (1), Sergi Tria (1).
IBÈRIA CORAZONISTAS SARAGOSSA: Gil i Batallas porters; E.Gàlvez (5), De Avila (7, 1 de p.), Bousitis, Crespo (2), Gómez, Galdàmez (2), J.Gàlvez (3), Almuzara, Montero (8), Reula (3, 1 de p.), Centelles (1), Maz (1).
ÀRBITRES: Melús i Hewitson. Molt parcials a favor de l’equip aragonès com indiquen les xifres: 10 exclusions, amb dos jugadors eliminats, i 5 penals contra els locals i 3 exclusions i 2 penals contra els visitants.
PARCIALS CADA 5´: 3-2, 5-3, 7-6, 9-8, 9-9, 10-11, 15-12 descans; 18-16, 20-19, 23-24, 27-27, 29-29, 34-32.