El Tot Mataró JHM no troba solucions a la seva crisi

L’equip gironí es va mostrar sempre superior

Pep Muñoz, el tècnic d’El Tot Mataró JHM, no troba solucions per tallar la profunda crisi en la que es troba immers un equip que sembla tenir bons elements com s’havia demostrat amb les bones sensacions de l’inici de la temporada, però que ara, després de cinc derrotes consecutives, pateix la baixa forma, sobretot anímica, de molts dels seus jugadors i la poca aportació dels jugadors que han arribat nous.

Ja havíem dit que la pista gironina, la més veterana i una de les més complicades de la categoria per la pressió ambiental que exerceix el seu públic, no era un bon lloc per reaccionar, i tot i el bon inici que va tenir l’equip mataroní, que va mantenir el marcador igualat fins passat l’equador de la primera part (10-8), va patir uns moments de desconcert i l’equip local ho va aprofitar per avançar-se fins el 14-8, agafant una diferència al marcador que al descans ja havia augmentat fins a sis gols.

Aquesta vegada no hi ha reacció
Si a la pista de l’Adrianenc El Tot Mataró JHM va saber reaccionar tot i no poder guanyar, en aquesta ocasió l’inici de la segona part el va acabar de condemnar amb un parcial de 6-2. La defensa groc-i-negra feia aigües i l’equip local amb les seves penetracions, el seu joc amb el pivot i, quan feia falta, amb xuts exteriors, la va perforar fàcilment arribant al final amb un avantatge de 12 gols, que suposa la derrota més gran patida a camp contrari per l’equip mataroní en les seves tres temporades en categoria estatal.

SARRIÀ DE TER 37 - 25 EL TOT MATARÓ JHM
SARRIÀ DE TER: Mayola (1) i Perals porters; Masmiquel (5), Galindo (2), Roca, Soler (1), Pina (2), Esparraguera, Jordi Rodríguez (3), Xavier Rodríguez (10), Illa, Llausàs (6), Gutièrrez (4), Brugué (3).
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz (1) i Carles Núñez (1) porters; Toni Busquets (1), Edu Velasco, David Alvarez, David Pedragosa (9, 2 de p.), Àlex Gomà, Martí Comas (1), Josep Terensi (1), Sergi Rodríguez (7, 4 de p.), Roger Capdevila (1), Bernat Batlle, Pere Cuquet (3), Herman Bjornson.
PARCIALS CADA 5´: 4-2, 7-6, 10-7, 13-8, 16-12, 19-13 descans; 23-15, 25-15, 28-18, 29-20, 33-23, 37-25.