Tercera victòria consecutiva de l'equip femení d'El Tot Mataró

Cornellà 17 - El Tot Mataró 20

El Tot Mataró JHM va aconseguir el seu tercer triomf consecutiu de la temporada després d’un partit molt anivellat a la pista del Cornellà, davant d’un equip que va jugar les seves cartes, amb una defensa molt dura, per frenar la superior qualitat mataronina. El marcador va tenir alternatives constants, però sempre movent-se en diferències curtes i es va entrar als cinc darrers minuts amb un empat que deixava el resultat obert, però en aquest darrer tram El Tot Mataró JHM es va mostrar molt fort en defensa, aprofitant la desqualificació de la millor jugadora local, i amb els contratacs i una bona selecció de llançaments va poder sentenciar el partit al seu favor.

EL TOT MATARÓ JHM: Elena Garcia i Adriana Ascaso porteres; Esther Ródenas (3), Roser Villalba (4), Patricia Pereira (1), Arlet Palomar, Laura Gallego (3), Herenia Herraiz (2), Diana Gomà (4), Marta Sànchez (2), Maica Gómez, Saray Romero (1).
PARCIALS CADA 5’: 1-2, 2-3, 3-4, 4-6, 6-9, 10-9 descans; 12-11, 13-14, 16-14, 17-16, 17-17, 17-20.