Derrota ajustada contra l’actual campió, el Granollers B

El Tot Mataró JHM va tenir opció d’empatar en el darrer minut (26-28)

El Tot Mataró va fer un partit fluix en molts aspectes i no va poder aprofitar la visita del Granollers B per derrotar-lo per primera vegada a l’Eusebi Millan, tot i que l’actual campió de la categoria el vam veure vingut a menys per les nombroses baixes que ha patit de jugadors que han anat a jugar a categories superiors.

Moltes errades locals a la primera part
El partit va començar amb fluïdesa per part local i semblava que l’equip de Pep Muñoz encarava bé el partit amb el 3-1 inicial, però la defensa visitant es va anar entonant i va complicar molt les accions atacants d’El Tot Mataró, que va tenir una “pàjara” considerable amb deu minuts sense marcar cap gol, cosa que va permetre el filial del Granollers agafar tres gols d’avantatge que ja marcarien el desenvolupament del partit.

Les errades locals eren abundants i a més, fet indicatiu de la poca intensitat dels locals, tots els rebots anaven a mans vallesanes, cosa que els va situar amb cinc gols d’avantatge al descans.

La reacció final el millor del partit
A l’inici de la segona part la cosa no va millorar, i tot i que David Pedragosa es va entonar una mica en atac, els vallesans mantenien el seu avantatge sobretot gràcies a l’efectivitat del seu extrem esquerra, Resina, autor de cinc gols en els quinze primers minuts d’aquest període.

Però en arribar a l’equador de la segona part va despertar Josep Terensi en atac (5 gols en els 15 minuts finals), la defensa mataronina va millorar gràcies sobretot a la intensitat de Roger Capdevila i del bloc central del 6:0 i, aprofitant el bloqueig de l’atac visitant, El Tot Mataró va aconseguir reduir la diferència a un sol gol a falta d’un minut per al final. Encara es va recuperar una altra pilota, però el darrer intent de contraatac de Carles Núñez sobre Terensi, potser una mica precipitat amb el temps que quedava, va ser avortat per un defensor vallesà impedint així l’empat del mataronins i propiciant el darrer gol visitant.

EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Toni Busquets (1), Edu Velasco (3), Sergi Tria, David Pedragosa (9, 4 de p.), Àlex Gomà (1), Martí Comas, Josep Terensi (5), Sergi Rodríguez (2), Roger Capdevila (4), Nacho Marín, Bernat Batlle (1), David Alvarez.
GRANOLLERS B: Panadero i Ginesta porters; Causa, Pérez Ortiz (2), Valdivieso (1), Parera (4), Pozo (2), Picón (5), Fuster (2), Lorenzo, Rodríguez (2), Resina (6), Gavilán i Quindós (4).
PARCIALS CADA 5´: 3-1, 4-5, 4-7, 7-10, 7-11, 10-15 descans; 13-19, 16-20, 18-22, 19-23, 22-26, 26-28.