Per començar victòria còmoda d'El Tot Mataró femení

Una gran defensa i bons contraatacs les claus del partit davant el Montcada (32-15)

L’equip de Xavi Pont no va tenir cap problema per superar el Montcada en el partit inaugural de la competició de 1a Catalana Femenina. Des del primer moment la bona tasca defensiva i la bona actuació d’Elena Garcia a la porteria, que va aturar quatre penals al llarg del partit, van anul·lar quasi totalment la capacitat ofensiva de les visitants servint per treure bons contratacs i a més es van culminar amb encert els atacs posicionals, gràcies a les penetracions de les laterals, obrint a poc a poc la diferència al marcador que ja abans del descans va arribar als 10 gols. L’entrenador local va anar fent rotacions i el nivell no va baixar, davant d’un equip vallesà totament entregat, i que al final també va topar amb bones aturades d’Adriana Ascaso.

Cal remarcar el retorn a l’equip d’Arlet Palomar després de dos anys d’absència i el debut de la jugadora juvenil Saray Romero.

El TOT MATARÓ JHM: Elena Garcia i Adriana Ascaso porteres; Esther Ródenas (5), Patricia Pereira (8), Arlet Palomar (2), Laura Gallego (6), Anna Barón (1), Herenia Herraiz (2), Diana Gomà (2), Marta Sànchez (3), Maika Gómez, Saray Romero (1), Roser Villalba (2).
Parcials cada 5’: 4-1, 7-2, 9-3, 12-4, 15-6, 17-8 descans; 20-10, 22-10, 25-11, 27-13, 30-14, 32-15.

Resultats 1a jornada: Molins Rei- Castelldefels B 39-14; El Tot Mataró JHM- Montcada 32-15; La Roca- Arrahona 22-21; Bellsport- Sant Esteve Sesrovires 20-15.Classificació: Molins, El Tot Mataró JHM, Bellsport, La Roca 2; Arrahona, Sant Esteve, Montcada, Castelldefels B, Ascó i Vilamajor 0.

2a jornada: El Tot Mataró JHM juga aquest cap de setmana a la pista de l’Arrahona a Sabadell.