La “bèstia negra” d'El Tot Mataró continua sent-ho

L’equip mataroní no va poder concretar la reacció de la segona part

El Tot Mataró no va poder trencar a Sant Adrià la mala ratxa que el persegueix jugant contra l’equip adrianenc que ja l’ha guanyat en els cinc enfrontaments que han jugat en les tres temporades que porta a 1a Categoria Estatal, tot i que a la segona part va estar a punt d’aconseguir la victòria en una vibrant reacció.

Primera part fluixa del Tot Mataró
El partit va començar amb una tònica manifesta igualtat, però ben aviat es va veure que l’equip de l’Adrianenc superava amb molta facilitat la defensa 6:0 que tant bé havia funcionat la setmana anterior contra La Roca gràcies a la bona tasca del seu pivot i del central. Quan es va posar per davant l’equip local, els mataronins, que tenien el seu màxim golejador Pedragosa handicapat per una petita operació al peu, es van començar a precipitar en els llançaments i a perdre pilotes i això va afavorir els contratacs adrianencs que van obrir el marcador.

Gran remuntada a la segona part
A l’inici de la segona part els locals van arribar a disposar de vuit gols d’avantatge i semblaven tenir el partit controlat, quan la defensa mataronina, ara en 5:1, va començar a funcionar millor, proporcionant alguns contratacs, i a la vegada es van seleccionar millor els llançaments per part de Sergi Rodriguez, Velasco i Terensi, i a poc a poc la diferència es va anar reduint. Amb un parcial de 0-7 el Tot Mataró JHM va posar-se a un gol (22-21) i pocs instants després al minut 18 va arribar a dominar per dos gols.

Una exclusió decisiva
Llàstima que en els minuts finals quan els dos equips estaven força bloquejats i el marcador estava en un empat a 31, que potser hauria estat el resultat més just, una exclusió de Roger Capdevila va deixar els mataronins en inferioritat i l’equip local ho va aprofitar per sentenciar, evitant els primers punts mataronins a Sant Adrià.

SANT MARTÍ ADRIANENC: X.Garcia (1) i Anglada porters; Alvarez (5), Rosés (7), Barbeito (3), Trallero (7), Closa, Gonzalez (4), Borrell (1), Cahisa (1), Guardia, Cavar (2), Riuz i Filella (2).
EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Toni Busquets, Edu Velasco (6), Sergi Tria, David Pedragosa (3), Àlex Gomà (1), Martí Comas (2), Josep Terensi (8), Sergi Rodríguez (8), Roger Capdevila (3), Edu Vivar, Bernat Batlle, David Alvarez.
PARCIALS CADA 5´: 2-2, 6-6, 9-6, 11-9, 15-10, 19-13 descans; 22-15, 22-20, 25-24, 28-28, 31-31, 33-31.