Victòria còmoda d’El Tot Mataró JHM a Saragossa

Els mataronins van controlar el partit en tot moment

Després de la derrota en el partit inaugural del campionat a casa davant del gran favorit al títol, El Tot Mataró va sumar els seus dos primers punts a la pista d’un dels grans candidats al descens, el Maristes de Saragossa, que ja la temporada passada va ocupar lloc de descens al grup basc i que va poder continuar a la categoria ocupant plaça de convidat.

El Tot Mataró JHM va jugar un partit molt seriós davant d’un equip força jove i bastant inexpert que volia jugar a un ritme alt però que pecava de precipitació en molts moments. L’equip groc-i-negre va controlar el joc i el marcador des del primer moment i ben aviat va agafar un clar avantatge que a poc a poc va anar augmentant al llarg del partit sense que mai s’hagués de patir pel triomf. Tot va quedar resolt a l’inici de la segona part amb un parcial d’1-8 entre el minut 7 i el minut 15, quan els locals s’havien arribat a posar a dos gols.

Jugadors en bona forma
L’equip mataroní va estar bé en defensa i va jugar molt bé col·lectivament en atac, però destacant la gran actuació de l’ala dreta formada pels esquerrans Josep Terensi i Toni Busquets i la gran efectivitat en el llançament exterior per part de David Pedragosa, màxim golejador del partit, i que sembla que va agafant la forma que la temporada passada el va portar a ser un dels màxims golejadors de la categoria.

MARISTES SARAGOSSA: C.Sànchez, Losada porters; Miravet (3), Esteban (2), López (4), Farreres (3), Bogdan (2), Avila (1), Basmalis (3), Sebastián (2), Bobet, A.Sànchez (3), Nadal (2), Olmos.
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Toni Busquets (7), Edu Velasco (2), Sergi Tria, David Pedragosa (9), Àlex Gomà (1), Martí Comas (3), Albert Castelló, Pere Cuquet, Josep Terensi (6), Roger Capdevila (3), Edu Vivar (1), David Alvarez (2).
PARCIALS CADA 5´: 1-2, 3-4, 3-7, 7-11, 11-14, 12-15 descans; 14-18, 16-20, 17-26, 20-28, 22-31, 25-34.