Pep Muñoz: “Si fem les coses ben fetes segur que no patirem gens"

L’entrenador d'El Tot Mataró Joventut ens parla sobre els objectius de l’equip per aquesta temporada

Com veus l’equip a l’inici de la lliga? Estem treballant fort i l’equip està en un moment de forma bastant elevat, amb garanties de començar la temporada amb bon peu.

Després de quatre baixes de pes i tres fitxatges, es pot dir que l’equip és inferior al de l’any passat? Això són valoracions que, fetes a priori, sempre costen. S’està comentant que hem perdut potencial però tot això fins que no estàs competint no es veu la mesura real de l’equip. Treballem perquè no es notin les baixes i perquè les incorporacions noves o del segon equip donin un alt rendiment.

Hi ha hagut el reforç sorpresa d’un Islandès que és aquí estudiant. Serà un jugador important? És un jugador més. Li estem tramitant la fitxa que potser tardarà més. És molt jove, encara no té divuit anys i té molta qualitat. Sembla que ens pot ajudar bastant però és prematur dir que serà un jugador important.

Quin objectiu us marqueu? Treballar dia a dia, entrenar molt bé per intentar donar el màxim. Serà en funció de com vagi la competició que ens anirem mar--cant les fites. Si fem les coses ben fetes, segur que no patirem gens.

Fent una ullada a la lliga, quins equips veus destacats? És complicat perquè els equips han variat molt. Granollers i Barcelona sempre estan a dalt, Adrianenc està fent un bon bloc però fins que no comenci no es veurà què hi ha del cert, i segur que hi haurà sorpreses.

Com encares la lliga després d’arribar després de la sortida de Del Pino? L’equip ja estava fet però, si alguna cosa bona té el club, és que hi ha molt bona comunicació i ja coneixia l’equip amb el que havia treballat tot l’any passat. L’encaro amb ganes que la gent treballi, millori i poguem passar-nos-ho bé i si és guanyant, millor.