Balanç acceptable d'El Tot Mataró en els seu primer test contra equips d'Estatal

Derrota contra Granollers B i triomf contra Sant Quirze

Aquest cap de setmana l’equip sènior del Club Joventut Handbol El Tot Mataró es va desplaçar a Sabadell per participar en un Torneig de pretemporada on participaven la majoria dels equips catalans de la 1a Categoria Estatal. El balanç es pot qualificar de forma acceptable ja que davant del Granollers B es va dominar la primera part (12-9 al descans) per acabar perdent per 15-20 després d’encallar-se en atac a la represa, i davant del Sant Quirze es va guanyar per 17-16.

L’equip que aquesta temporada dirigirà Pep Muñoz es va desplaçar amb tots els seus efectius, o sigui els 15 jugadors del primer equip (Ruiz i Núñez a la porteria, Capdevila, Cuquet, Gomà, Busquets, Pedragosa, Tarensi, Tria, Rodríguez, Bernat, Comas, Marín, Velasco i Alvarez) i també els sis jugadors de l’equip B que estan fent la pretemporada amb l’equip A (Vivar, Illa, Castelló, Toledo, Gómez i Reyes) i va jugar tothom, cosa que, tenint en compte que els partits eren de només vint minuts per part, va afectar el ritme de joc de l’equip.

El guanyador final del torneig va ser el Barcelona B que va derrotar a la final a un Esplugues, recent ascendit a 1a Estatal, i que va causar molt bona impressió, derrotant a la semifinal el Granollers B.