El Joventut Handbol “El Tot Mataró” comença la pretemporada

L’equip només ha fet dos fitxatges

Ja han començat els entrenaments del primer equip del Joventut Handbol El Tot Mataró sota la direcció de Pep Muñoz com a primer entrenador i amb Jordi Gomà com a ajudant i preparador físic.

L’equip jugarà la seva tercera temporada a la 1a Categoria Estatal en un grup en el qual formen deu equips catalans més (Barcelona B, Granollers B, Gràcia Sabadell, Sant Quirze, La Roca, Sant Esteve Sesrovires, Sant Martí Adrianenc, Sarrià de Ter i Manyanet Les Corts, que ja hi eren, i Esplugues, que ha pujat), l’Eivissa, que ja va formar part del grup català la temporada passada, i Ibèria Corazonistas i Maristas de Saragossa, que s’hi incorporen de nou aquesta temporada. Com és habitual baixen dos equips i el primer objectiu mataroní és evitar una d’aquestes places, intentant, si és possible, millorar la classificació obtinguda la temporada passada que va ser el novè lloc.

Baixes i noves incorporacions
Això no serà fàcil ja que l’equip ha patit algunes baixes importants com són les del capità Marc Fuster (Granollers B), de Marc Raga (Barcelona B) i de Sergi Gómez (retirat), i sembla que a darrera hora pot ser que s’afegeixi a la llista el porter Ruben Palomino per problemes de compatibilitat amb la seva feina. Per tapar aquests forats s’ha fitxat a Josep Tarensi, lateral esquerrà que estava al Calella però amb gran experiència a la categoria, i David Alvarez, central procedent del Sant Esteve Sesrovires. La plantilla queda una mica més curta, però també estan fent la pretemporada amb el primer equip sis jugadors del sènior B (Edu Vivar, Omar Gómez, Xavier Reyes, Oscar Toledo, Eloi Illa i Albert Castelló) que poden jugar sempre que sigui necessari amb el sènior A.

Aquest cap de setmana l’equip d'El Tot Mataró ja participa en el primer torneig de pretemporada a Sabadell, enfrontat en el seu grup a dos equips de 1a Estatal com són el Sant Quirze i el Granollers B.