El Joventut El Tot Mataró passa a quarts de final amb autoritat (39-24)

El Calella va oferir menys oposició del que s'esperava i el Joventut va fer-se amb una victòria molt còmode

L’equip del Joventut El Tot Mataró ja estava classificat per la següent ronda de la Copa Catalana abans de començar el partit amb el Calella, però igualment va sortir disposat a endur-se la victòria i la va obtenir amb comoditat. Des del primer moment es va veure que el Calella, que ha descendit a 2a Catalana aquesta temporada, no oposaria gaire resistència, ja que al minut quinze de joc el marcador reflectia un contundent 10-2. Del Pino ho va aprofitar per donar minuts de joc a tots els seus homes i el Mataró va poder mantenir un ritme de joc alt fins al descans, al que arribava amb tretze gols de renda (20-7).

A la represa, el lògic relaxament visitant va fer que els calellencs aconseguissin un parcial favorable de 5-1, que retallava una mica el seu desavantatge, però aquest mai va arribar a estar per sota dels nou gols. Els mataronins es van dedicar a administrar el seu avantatge, que finalment va acabar sent de quinze gols, i es van classificar pels quarts d’aquesta competició.

Joventut El Tot Mataró: Rubén Palomino i Carles Núñez porters; Martí Comas (4), Edu Velasco (3), Pere Cuquet (3), Sergi Rodríguez (8), Omar Gómez (2), Oscar Toledo (3), Toni Busquets (3), Roger Capdevila (4), David Pedragosa (7), Jordi Gomà (1) i Bernat Batlle (1).
Parcials cada 5’: 5-1, 6-2, 10-2, 13-4, 15-5, 20-7 descans; 21-11, 24-14, 27-17, 30-19, 37-22 i 39-24.