Victòria que manté les opcions de classificació

El porter Carles Nuñez va ser un dels jugadors més destacats

Joventut El Tot Mataró: Carles Nuñez i Ruben Palomino porters; Toni Busquets (5), David Pedragosa (4), Roger Capdevila (4), Edu Velasco (5, 2 de p.) Martí Comas (3), Pere Cuquet (2), Omar Gómez, Jordi Gomà (2), Edu Vivar, Albert Castelló (2), Xavier Reyes (1), Oscar Toledo (1).
Parcials cada 5’: 3-2, 6-4, 7-6, 9-8, 11-9, 13-11 descans; 14-12, 18-15, 20-16, 24-16, 27-20, 29-25.

L’equip del Joventut El Tot Mataró, manté les seves possibilitats de classificació per a la ronda final de la Copa Catalana després de superar amb certa comoditat el Sant Martí Adrianenc B, tot i jugar amb un equip plagat de baixes.

La primera part va ser fluixa i l’equip mataroní no va acabar de trobar el ritme, però a la segona part i recolzat per una sèrie de bones aturades de Carles Núñez, va fer un parcial de 5-0 que va obrir el marcador fins als vuit gols de diferència que a falta de deu minuts per al final ho van deixar tot decidit. El pressing final dels visitants els va servir per maquillar el resultat.

Dissabte el Joventut El Tot Mataró juga a Calella i es decidirà si passa o no a les semifinals, on accedeixen el primer de cada grup i el millor segon.