El Tot Mataró femení fa un pas decisiu cap a la permanència (23-17)

Les mataronines van batre a un rival directe gràcies a la bona defensa

L’equip femení del Joventut El Tot Mataró tenia un partit important de cara a la permanència davant d’un rival que està bastant per damunt a la classificació i que es va avançar inicialment la marcador. Però les jugadores de Xavi Pont van tornar a mostrar una gran intensitat defensiva, amb una defensa molt oberta que va anar minant la resistència de les visitants i que els va permetre capgirar el marcador abans del descans (13-8).

A la represa va haver-hi un moment en que semblava que les visitants s’apropaven en el marcador, però la superioritat tàctica i física de les locals es va acabar imposant amb claredat, encandenant així la tercera jornada sense perdre.

EL TOT MATARÓ: Adriana Ascaso i Elena Garcia porteres; Roser Villaba, Esther Ródenas, Patricia Pereira, Herenia Herraiz, Laura Gallego, Marta Sànchez, Sandra Garcia, Diana Gomà, Lorena Fernàndez, Maika Gómez i Anna Baron.
PARCIALS: 3-3, 7-3, 9-3, 10-3, 13-4, 15-4 descans; 16-6, 17-6, 20-9, 22-10, 24-11, 28-12.

2a Catalana Masculina
El sènior B del Joventut El Tot Mataró va perdre clarament a Parets per 36-23, davant d’un equip que jugarà la fase d’ascens i que es va mostrar molt superior.
Pel Joventut El Tot Mataró B van jugar: Milà i Luis porters; Omar Gómez (2), Jordi Gomà (6), Reyes (2), Morón (2), Jaume Tomé (5), Nonell (2), Giménez, Tornay, Toledo (4), Sans, Torres, Pol Fernàndez.