El Tot Mataró aconsegueix un punt important del Bellsport (16-16)

Les mataronines lluiten durant els 60 minuts de la visita a Hospitalet

El Tot Mataró femení va aconseguir emportar-se un punt en la visita al Bellsport. L’equip local va imposar un joc molt lent des de l’inici fins al final del partit, però el Mataró no va deixar-se endur pel seu ritme: van poder dur a terme un seguit de contraatacs gràcies a una bona defensa, molt motivada i pressionant. El resultat al descans era 10-7 favorable a l’equip de l’Hospitalet.

A la represa, les mataronines van continuar el seu joc i, sobretot, van mantenir la motivació fins i tot en el moment en que van arribar a perdre de 5 gols. Tot i les diverses pèrdues de pilota i el desencert davant de porteria, les mataronines van lluitar durant els 60 minuts, fet que va marcar la diferència respecte els partits anteriors.

Darrers minuts de pressió
En els últims minuts, l’entrenador de les mataronines va col·locar doble pressió mixta en defensa a les millors jugadores del Bellsport i van robar algunes pilotes importants que van permetre apropar-se per la mínima, 16-15. Van anar per darrera en el marcador fins un cop entrats els últims dos minuts del matx, quan l’àrbitre va xiular un penal a favor d’El Tot Mataró, transformat en gol per Laura Gallego, que va empatar el partit. L’equip de Xavi Pont es juga la permanència en les tres últimes jornades i en els dos partits ajornats que té pendents si vol mantenir-se a 1a Catalana.